En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Hasretlik zor shannacım uzaktan ilişki yaşayan biri olarak diyorum sana bunu. sonunda kavuşunca çok tatlı oluyo ama

benim saçlara katlı kesim uygulanınca çok dalgalı oluyor ama ben hepsini uzattım şimdi dumdüz
Bende iki ay önce belimde saçlarımı kestirdim omuzlarımda . Düz kesim yaptırdım hepsi dolgun uzasın istiyorum . Katlı olunca ince uzuyo uçları

Hasretlik zor shannacım uzaktan ilişki yaşayan biri olarak diyorum sana bunu. sonunda kavuşunca çok tatlı oluyo ama
Sizin ne kadar var bizim 3 saat . Ama sevgilim çalıştığı için her istediğimizde buluşamıyruz
Sevgililer gününde eğlenceye gitmeyi istiyoruz ne giysem bilmem

Spor şık olmayı dene canım sende :) büyüdüm tabiii abla diyolla artık bana
Arada yapıyorum o kombini spor sıklığı . ama ben topuklu giymezsem kendimi çok kötü hissediyorum ya
Kaç doğumlusun bakıyım

Arada yapıyorum o kombini spor sıklığı . ama ben topuklu giymezsem kendimi çok kötü hissediyorum ya
Kaç doğumlusun bakıyım
senle aynı yaşıtız diye hatırlıyorum ben ama yanlışta hatırlıyor olabilirim şuan

bugün çok çamaşır suyu kokusunda kaldım da

Yaaa o anlamda yazdıysam pıtırcığımın resmini görmeyi nasip etmesin Allah'ım çok fenasınnn
çok küçüktüm büyüdüm şişmanladım ara ara zayıfladım diyecektim

Hadi hadi , foton önümde şuan görüyoruz her şeyi

Yolladım bak , montunun kürkü saç gibi durmuş idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…