En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Senin her halin tatlıdır gördüm valla güzelliğini :KK8:
Hangi ilde yaşıyordun sen kuzum ? Bursada iki gündür hava güneşli güzel öyle yara yapacak kadar soğuk olmuyo burası :KK73:
Yaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı. :KK53:

Yaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı. :KK53:
Çok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sorma :KK30:
Sen napiyosun bakalım bu akşam muhabbet edesim var cenem açıldı :-)

Çok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sorma :KK30:
Sen napiyosun bakalım bu akşam muhabbet edesim var cenem açıldı :-)
Napayım canım akşamüstü eşimle dolaştık yemek yedik geldik. TV'de çizgifilm izliyorum. :p sen sevgilinle ayrı şehirde misin yoksa? Niye göremiyorsun 14 şubat'a kadar? o_O

Napayım canım akşamüstü eşimle dolaştık yemek yedik geldik. TV'de çizgifilm izliyorum. :p sen sevgilinle ayrı şehirde misin yoksa? Niye göremiyorsun 14 şubat'a kadar? o_O
Çizgifilm bende çok severim ya sirinleri falan izliyorum arada :KK70: evet canım 3 saat var aramızda fazla bulusamiyoruz :cry:

Aa üzüldüm ya ne sıklıkta görüşebiliyorsunuz? Başından beri uzakta mıydınız?
Bn çizgifilmi mecburen izliyorum ya başka yerdeyiz evde çocuk var mecburen. :KK53:
Ayda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferde :oops:
Evet yaklaşık 10 yıl oldu tanışalı hep uzaktaydık :KK51:
Benimde kedi aşkım kabardı ya çok istiyorum anneannem var evde istemiyo tüy yapar evi ne yapacaksın onu diyo :mad:

Ayda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferde :oops:
Evet yaklaşık 10 yıl oldu tanışalı hep uzaktaydık :KK51:
Benimde kedi aşkım kabardı ya çok istiyorum anneannem var evde istemiyo tüy yapar evi ne yapacaksın onu diyo :mad:
Kedi olan evde huzur oluyor ama bütün işi annenin olacak. :) kendi evinde al bence. :KK51: Sizde yok mu aynı evde yaşama planları canım.

Kedi olan evde huzur oluyor ama bütün işi annenin olacak. :) kendi evinde al bence. :KK51: Sizde yok mu aynı evde yaşama planları canım.
Sevgilimle mi ? Yaza nişan istiyoruz bakalım . Ama evliliğe tahminen 2 yıl falan var daha .
İran kedisi istiyorum yaaa çok şirin :mad:

Sevgilimle mi ? Yaza nişan istiyoruz bakalım . Ama evliliğe tahminen 2 yıl falan var daha .
İran kedisi istiyorum yaaa çok şirin :mad:
Çirkinler ama tatlılar. :KK53: Benim ailemin evinde kedi köpek var, insan huzur doluyor sevince. :KK22: Ben de evde çok istiyorum uzun tüylü bi kedi ama sorumluluğunu alamıyorum, eşim kıl tüy sevmiyor, bütün gün kedinin kıllarını toplayamam ben. o_O

Çirkinler ama tatlılar. :KK53: Benim ailemin evinde kedi köpek var, insan huzur doluyor sevince. :KK22: Ben de evde çok istiyorum uzun tüylü bi kedi ama sorumluluğunu alamıyorum, eşim kıl tüy sevmiyor, bütün gün kedinin kıllarını toplayamam ben. o_O
Evet tüy sorunu var ama bi alışırsam var ya hayvan bıkar artık onu sıkıştırmamdan :KK70:
İçimde benim aşırı bi sevgi var sevgilimi bile bebek gibi seviyorum sıka sıka :KK70:

Evet tüy sorunu var ama bi alışırsam var ya hayvan bıkar artık onu sıkıştırmamdan :KK70:
İçimde benim aşırı bi sevgi var sevgilimi bile bebek gibi seviyorum sıka sıka :KK70:
Bak sana annemlerin minnoşu göstereyim özelden video atılabiliyorsa. Ben de mıncıklamaktan rahat bırakmıyorum. :KK43:

shannam bu arada kendımı gostertebılırım ben degılım :KK70:
Aa ben sensin sandım valla :KK58:
Ama seni hep öyle biri gibi düşünüyodum hani insan hayalinde canlandırır ya :KK33:
Göstert kendini :KK70:

Heyoooooooooooooo birileri var mııııı :KK28:

X