En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
dolunay mı hmm guzel de sızın ıcın bır anlamı mı var kıı

ben alparslan ısmınıee asıgımm resmen boyle asil guzel ısım olmaz
Ben duydum bu ismi sevgilime söyledim o da tamam dedi
Ben kızda Sonya ismini de çok seviyorum :)

Aynenn

Ooooo sürpriz isim mi varmış

Bak merakım depreşiverdi .

Ben katılmadım , margadan özel davet bekliyorum
Huy Meselesi duysun o zaman. Yarışmanın yeni kanlara ihtiyacı var baksana Mune bile uğramıyor artık. Ben uğursuzum zaten elimi neye sürsem kuruturum, bu yarışmada da öyle hissediyorum. Artık marga özel davetlerle şenlendirsin burayı. :))

Ay aşk olsun jooker'im, ne uğursuzluğu yoğunluktan giremedim, 106 KİB vardı daha 50 tanesine baktım, geride 56 tane daha var sıfırlayayım, gelirim

Geçen yarışmada favorim sen çıkmıştın , yemek yarışmasında da dolmaların .

Valla uğursuz olduğunu sanmam ama zevkli ve becerikli olup , estetik değerlerinin yüksek olduğu kesin .

Sakın seni gören , joker varsa şansımız yok diye elini ayağını çekiyor olmasın

Ay aşk olsun jooker'im, ne uğursuzluğu yoğunluktan giremedim, 106 KİB vardı daha 50 tanesine baktım, geride 56 tane daha var sıfırlayayım, gelirim

Kolay gelsin mune . Sıfırlayınca buraya gel , senin nurella yorumlarının methini pek duydum

Abla işiniz zor valla insanlarla uğraşmak dünyanın en zor şeyi bence
Alıştım artık fakat sabahın 05:30'unda açtığı konusunu kapattırmak veya o saatte üyelik iptali yaptırmak isteyenler biyonik olmadığımızı öğrense süper olacak
7/24 uyumaz, yemez içmez, evde işi olmaz, hasta olmaz teneke kadın mıyım yahu

Moda'dan hiiiiç anlamam, yılın moda renkleri, trendleri nedir bilmem ama bu yarışmaya yoruma gelince içime az biraz Nur Yerlitaş, biraz İvana kaçıyor
Bir gör bir havalarda yorum yapıyorum, sanırsın 40 yıllık moda kokonası, ay pardon ikonu

İyice meraklandım .

Aslında tek tek yorumlasak katılanlar için de daha eğlenceli bir hal alır . Tabii dozu tutturmak şartı ile

Hihihi Eskiden bende nöbetleşe duruyosunuz sanıyodum hani mesela senin işin oluyo o akşam marga sabahlıyo gibi öyle deil sanırım

İyice meraklandım .

Aslında tek tek yorumlasak katılanlar için de daha eğlenceli bir hal alır . Tabii dozu tutturmak şartı ile
Ben öyle yapıyorum işte, 1 numaradan başlayıp hepsini yorumluyorum, kırmamak içinde dozunda eleştiriler yapıyorum, sağolsun onlarda yazdıklarımı anlayışla karşılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…