- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben duydum bu ismi sevgilime söyledim o da tamam dedidolunay mı hmm guzel de sızın ıcın bır anlamı mı var kıı
ben alparslan ısmınıee asıgımm resmen boyle asil guzel ısım olmaz
somya gıbı dıvanlar geldı o eskı yok biğenmedimmBen duydum bu ismi sevgilime söyledim o da tamam dedi
Ben kızda Sonya ismini de çok seviyorum :)
Kızım saçmalama ben sizden gencim tazeyim sen yaslısın benden
görmedim.joker cidden sen beni görmedin mi
Ben de seni merak ediyorum canım.
Aynen isimleri tanımadıktan sonra ne anladım yarışmadan.Ben herkesi merak ediyorum
Yarışmanın en çok isimler açıklandığı kısmını seviyorum
Tanıdığım isimler katılınca daha bi çok seviyorum
Yoksa sen de mi katıldın? Yoksa marganın sürpriz isim dediği beklenmedik kişi sen misin?Ben herkesi merak ediyorum
Yarışmanın en çok isimler açıklandığı kısmını seviyorum
Tanıdığım isimler katılınca daha bi çok seviyorum
Aynen isimleri tanımadıktan sonra ne anladım yarışmadan.
Yoksa sen de mi katıldın? Yoksa marganın sürpriz isim dediği beklenmedik kişi sen misin?
Aynenn
Ooooo sürpriz isim mi varmış
Bak merakım depreşiverdi .
Ben katılmadım , margadan özel davet bekliyorum
Ay aşk olsun jooker'im, ne uğursuzluğuHuy Meselesi duysun o zaman. Yarışmanın yeni kanlara ihtiyacı var baksana Mune bile uğramıyor artık. Ben uğursuzum zaten elimi neye sürsem kuruturum, bu yarışmada da öyle hissediyorum. Artık marga özel davetlerle şenlendirsin burayı. :))
Abla işiniz zor vallaAy aşk olsun jooker'im, ne uğursuzluğuyoğunluktan giremedim, 106 KİB vardı daha 50 tanesine baktım, geride 56 tane daha var sıfırlayayım, gelirim
Huy Meselesi duysun o zaman. Yarışmanın yeni kanlara ihtiyacı var baksana Mune bile uğramıyor artık. Ben uğursuzum zaten elimi neye sürsem kuruturum, bu yarışmada da öyle hissediyorum. Artık marga özel davetlerle şenlendirsin burayı. :))
Ay aşk olsun jooker'im, ne uğursuzluğuyoğunluktan giremedim, 106 KİB vardı daha 50 tanesine baktım, geride 56 tane daha var sıfırlayayım, gelirim
Alıştım artık fakat sabahın 05:30'unda açtığı konusunu kapattırmak veya o saatte üyelik iptali yaptırmak isteyenler biyonik olmadığımızı öğrense süper olacakAbla işiniz zor vallainsanlarla uğraşmak dünyanın en zor şeyi bence
Geçen yarışmada favorim sen çıkmıştın , yemek yarışmasında da dolmaların .
Valla uğursuz olduğunu sanmam ama zevkli ve becerikli olup , estetik değerlerinin yüksek olduğu kesin .
Sakın seni gören , joker varsa şansımız yok diye elini ayağını çekiyor olmasın
Kolay gelsin mune . Sıfırlayınca buraya gel , senin nurella yorumlarının methini pek duydum
Moda'dan hiiiiç anlamam, yılın moda renkleri, trendleri nedir bilmem ama bu yarışmaya yoruma gelince içime az biraz Nur Yerlitaş, biraz İvana kaçıyor
Bir gör bir havalarda yorum yapıyorum, sanırsın 40 yıllık moda kokonası, ay pardon ikonu
HihihiAlıştım artık fakat sabahın 05:30'unda açtığı konusunu kapattırmak veya o saatte üyelik iptali yaptırmak isteyenler biyonik olmadığımızı öğrense süper olacak
7/24 uyumaz, yemez içmez, evde işi olmaz, hasta olmaz teneke kadın mıyım yahu
Ben öyle yapıyorum işte, 1 numaradan başlayıp hepsini yorumluyorum, kırmamak içinde dozunda eleştiriler yapıyorum, sağolsun onlarda yazdıklarımı anlayışla karşılıyorlar.İyice meraklandım .
Aslında tek tek yorumlasak katılanlar için de daha eğlenceli bir hal alır . Tabii dozu tutturmak şartı ile