- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ya bu yakışıklı büyüyecek beni alacak yaaaaaa ne kadar güzel karne dosyası yaaaaHadi hadi , foton önümde şuan görüyoruz her şeyi
Yolladım bak , montunun kürkü saç gibi durmuş idare et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu yakışıklı büyüyecek beni alacak yaaaaaa ne kadar güzel karne dosyası yaaaaHadi hadi , foton önümde şuan görüyoruz her şeyi
Yolladım bak , montunun kürkü saç gibi durmuş idare et
nasıl değiştiği yok bence çok şey değişiyor mesela daha çok akıllanıyor insanİki yaş küçüksün benden kıyamam
Sanki büyüyoruz da ne oluyo bişey değiştiği yok
Kalın ince hepsini seviyorummmmm
ablacım benim Feraceli ablam ve shanna ablalarım benimmm yaşlandınız hepiniz ihtiyarlaştınızİki yaş küçüksün benden kıyamam
Sanki büyüyoruz da ne oluyo bişey değiştiği yok
Kalın ince hepsini seviyorummmmm
Yani bazı konularda değişiyor tabi .nasıl değiştiği yok bence çok şey değişiyor mesela daha çok akıllanıyor insan
Oda olur inşallah canım, hemen bebek yapıcan demek haaaYani bazı konularda değişiyor tabi .
Bi de evlensek sevgilimle iki üç tane bebişimiz olsa başka bişey istemioom
Psikolojimi bozma yaaaaaa en güzel yaşlar bizim yaşlarımız bi kereablacım benim Feraceli ablam ve shanna ablalarım benimmm yaşlandınız hepiniz ihtiyarlaştınız
İvit bi evleneyim hemen bebek yapıcamOda olur inşallah canım, hemen bebek yapıcan demek haaa
ufff teyze olcam demek ben ha
Hahahaha kız olursa ne koyacaksınızİvit bi evleneyim hemen bebek yapıcam
İsimler hatta oyuncakları bile hazır
Şimdiden kendi kendime seviyorum onları ben
Benim bozulduysa seninde bozulacak hıhPsikolojimi bozma yaaaaaa en güzel yaşlar bizim yaşlarımız bi kere
Kıskanç Minik kız
Dolunay olabilirrrr ya daa EdaHahahaha kız olursa ne koyacaksınız
Ay aklıma geldi eskiden ne kadar çok büyümek istiyodumBenim bozulduysa seninde bozulacak hıh
25 yaşındayım ya ne bileyim en azından başlarsa en başında önlem alayım diyorumŞu son iki sayfada yazılanları 20 li yaşlarındaki güzel hatunlar mı yazıyor yahu ?
Ne bunalımı , ne kırıkşıklığı ?
Hele bir 30 lu yaşlara gelin , hayat orada başlıyor
Huy Meselesi de bana nine der ama , sökmez psikolojimi bozmaya
25 yaşındayım ya ne bileyim en azından başlarsa en başında önlem alayım diyorum
Cildim yağlı olduğu için birazz şanslıyım sanırım
Yaşın kaç ki :) Ben seni en fazla 30 falan tahmin ediyorum :)Önlem al tabii canım ama çok takıntı yapma
Böyle yaşlandık yaşlandık yazıyorsunuz , azıcık bizi düşünün yahu
Yaşın kaç ki :) Ben seni en fazla 30 falan tahmin ediyorum :)
sende onu soylee gözel gızhahahaha bende bu aralar taş şarkısına sardımm
sen benım löp davsanımsın zatennnBende tavşan hastasıyımmmm
dolunay mı hmm guzel de sızın ıcın bır anlamı mı var kııDolunay olabilirrrr ya daa Eda
Erkek olursa da Dolunay olabilir