En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
Ayda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferde :oops:
Evet yaklaşık 10 yıl oldu tanışalı hep uzaktaydık :KK51:
Benimde kedi aşkım kabardı ya çok istiyorum anneannem var evde istemiyo tüy yapar evi ne yapacaksın onu diyo :mad:
Hasretlik zor shannacım uzaktan ilişki yaşayan biri olarak diyorum sana bunu. sonunda kavuşunca çok tatlı oluyo ama :oops:

benim saçlara katlı kesim uygulanınca çok dalgalı oluyor :KK70: ama ben hepsini uzattım şimdi dumdüz :cool:
Bende iki ay önce belimde saçlarımı kestirdim omuzlarımda . Düz kesim yaptırdım hepsi dolgun uzasın istiyorum . Katlı olunca ince uzuyo uçları :KK70:

Hasretlik zor shannacım uzaktan ilişki yaşayan biri olarak diyorum sana bunu. sonunda kavuşunca çok tatlı oluyo ama :oops:
Sizin ne kadar var bizim 3 saat . Ama sevgilim çalıştığı için her istediğimizde buluşamıyruz :KK43:
Sevgililer gününde eğlenceye gitmeyi istiyoruz ne giysem bilmem :KK70:

Spor şık olmayı dene canım sende :) büyüdüm tabiii abla diyolla artık bana :KK70:
Arada yapıyorum o kombini spor sıklığı . ama ben topuklu giymezsem kendimi çok kötü hissediyorum ya :KK70:
Kaç doğumlusun bakıyım :KK70:

Yaaa o anlamda yazdıysam pıtırcığımın resmini görmeyi nasip etmesin Allah'ım çok fenasınnn :KK53::KK53:
çok küçüktüm büyüdüm şişmanladım ara ara zayıfladım diyecektim :mad::mad::mad:

Hadi hadi , foton önümde şuan görüyoruz her şeyi :KK200:

Yolladım bak , montunun kürkü saç gibi durmuş idare et :KK48:

X