- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
- Konu Sahibi Huy Meselesi
2 şubat sabahı bitecekmiş yarışma daha var :))bittimi yarışma kimm kazandıı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 şubat sabahı bitecekmiş yarışma daha var :))bittimi yarışma kimm kazandıı..
joker cidden sen beni görmedin miYaa margayı nerde gördün :) herkes herkesi görüyor biliyor arkadaş, marga hanım bana yüzünü kesip atmıştı.
benim saçlara katlı kesim uygulanınca çok dalgalı oluyor ama ben hepsini uzattım şimdi dumdüzZaten dalgali ya bi de kırmızı ruj
Bir yıl önce çok küçüktüm ya şimdi büyüdürÇok önceden belki bir yıl olmuştur albüm yapıp kaldırmıştı bi tatlı bi güzel sorma
Sen napiyosun bakalım bu akşam muhabbet edesim var cenem açıldı
Hasretlik zor shannacım uzaktan ilişki yaşayan biri olarak diyorum sana bunu. sonunda kavuşunca çok tatlı oluyo amaAyda bir kere falan ama o zamanlarda da beraber kalıyoruz iki üç gün görüşüyoruz bi seferde
Evet yaklaşık 10 yıl oldu tanışalı hep uzaktaydık
Benimde kedi aşkım kabardı ya çok istiyorum anneannem var evde istemiyo tüy yapar evi ne yapacaksın onu diyo
Bende iki ay önce belimde saçlarımı kestirdim omuzlarımda . Düz kesim yaptırdım hepsi dolgun uzasın istiyorum . Katlı olunca ince uzuyo uçlarıbenim saçlara katlı kesim uygulanınca çok dalgalı oluyor ama ben hepsini uzattım şimdi dumdüz
Bende tavşan hastasıyımmmmÇirkinler ama tatlılar. Benim ailemin evinde kedi köpek var, insan huzur doluyor sevince. Ben de evde çok istiyorum uzun tüylü bi kedi ama sorumluluğunu alamıyorum, eşim kıl tüy sevmiyor, bütün gün kedinin kıllarını toplayamam ben.
Yesinler seni büyümüş şimdi Giyim tarzında çok hoş bana fazla spor yakışmıyo sankiBir yıl önce çok küçüktüm ya şimdi büyüdür
hahahaha bende bu aralar taş şarkısına sardımmcokerrcımm o sarkı sana da mı bulastıı ınanmorummmm Huy Meselesi e soyledıgımm favorı parcamm
Sizin ne kadar var bizim 3 saat . Ama sevgilim çalıştığı için her istediğimizde buluşamıyruzHasretlik zor shannacım uzaktan ilişki yaşayan biri olarak diyorum sana bunu. sonunda kavuşunca çok tatlı oluyo ama
bitmedi canım devam ediyorbittimi yarışma kimm kazandıı..
Spor şık olmayı dene canım sende :) büyüdüm tabiii abla diyolla artık banaYesinler seni büyümüş şimdi Giyim tarzında çok hoş bana fazla spor yakışmıyo sanki
Aynı yerdeyiz biz şuan bebeğimSizin ne kadar var bizim 3 saat . Ama sevgilim çalıştığı için her istediğimizde buluşamıyruz
Sevgililer gününde eğlenceye gitmeyi istiyoruz ne giysem bilmem
Bir yıl önce çok küçüktüm ya şimdi büyüdür
Arada yapıyorum o kombini spor sıklığı . ama ben topuklu giymezsem kendimi çok kötü hissediyorum yaSpor şık olmayı dene canım sende :) büyüdüm tabiii abla diyolla artık bana
Yaaa o anlamda yazdıysam pıtırcığımın resmini görmeyi nasip etmesin Allah'ım çok fenasınnnHe daha da güzelleştin , bunu mu duymak istiyorsun parem
Sana pıtırcığın karne fotosunu gösteriyim dur
İnce topuklarla aram yok ha ama kalın topuklu her ayakkabı modeli kabulümdürArada yapıyorum o kombini spor sıklığı . ama ben topuklu giymezsem kendimi çok kötü hissediyorum ya
Kaç doğumlusun bakıyım
senle aynı yaşıtız diye hatırlıyorum ben ama yanlışta hatırlıyor olabilirim şuanArada yapıyorum o kombini spor sıklığı . ama ben topuklu giymezsem kendimi çok kötü hissediyorum ya
Kaç doğumlusun bakıyım
Yaaa o anlamda yazdıysam pıtırcığımın resmini görmeyi nasip etmesin Allah'ım çok fenasınnn
çok küçüktüm büyüdüm şişmanladım ara ara zayıfladım diyecektim
İki yaş küçüksün benden kıyamamİnce topuklarla aram yok ha ama kalın topuklu her ayakkabı modeli kabulümdür
93 lüyüm ben ya