- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gecti tatlim,teşekkür ederimm sen nasılsın bakalimmYok yok kalsinnn :) gecti mi rahatsizligin kuzummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecti tatlim,teşekkür ederimm sen nasılsın bakalimmYok yok kalsinnn :) gecti mi rahatsizligin kuzummm
Orta sekerli kahve tadinda katilim mevcut :)Katil mi? Kaç tane katilin var margo
Ben iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)Gecti tatlim,teşekkür ederimm sen nasılsın bakalimm
Özgüvenini yerim yavrum
Nasılsın canımBen iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)
Iyi sayilirim canimmm sen nasilsin bakayim :)Nasılsın canım
ben yemedim.Bu sodayı da üstüne içmiyorum inan kiValla kim yemisse kayboldu bulamiyorum
Ben iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)
Ayyy gördüm gördüm delisin senBen iyiyim sana surprizm var baktin mi ozel mesajina :)
Aglama ya agla diye yapmadim mutlu ol diye yaptim kendimi kotu hissederim bak !pisman etme beniAyyy gördüm gördüm delisin sen
Mutlulukgöz yaşları bunlar bebeğim benimmm çok mutlu ettin beni,çok teşekkür ederimmmAglama ya agla diye yapmadim mutlu ol diye yaptim kendimi kotu hissederim bak !pisman etme beni
Pinoli bunu kıskandı butonu var mı oralarda? Kıskancım, agresifim, kompleksliyimBak bak nasilda bakiyooo
Kiz senin nickinin anlami neeee :)
Rica edeeim canim benim..oyyyu ben senin o goz yaslarina kurban olayimmmm yaaa..Mutlulukgöz yaşları bunlar bebeğim benimmm çok mutlu ettin beni,çok teşekkür ederimmm
Pinoli bunu kıskandı butonu var mı oralarda? Kıskancım, agresifim, kompleksliyim
ben yemedim.Bu sodayı da üstüne içmiyorum inan ki
Marga seni tenhalarda sıkıştırırım bu kadar tatli olmaRica edeeim canim benim..oyyyu ben senin o goz yaslarina kurban olayimmmm yaaa..
Aglycam heeee yapmaaaa amaaa
İyiyim ben de bitanemIyi sayilirim canimmm sen nasilsin bakayim :)
Lafin gelisi yahuuu :)İyiyim ben de bitanem
Neden sayilirsin
Hahaha oluuurrr :)Marga seni tenhalarda sıkıştırırım bu kadar tatli olma