- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kız benim kafamda 4-5 kombin var karar veremiyorum.
yaa ben oyle 4 5 kombin yapmadim aklima ne eserse demek rakip olicigiz ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benim kafamda 4-5 kombin var karar veremiyorum.
Rakip mi?? Çok iddialısın bebeğimyaa ben oyle 4 5 kombin yapmadim aklima ne eserse demek rakip olicigiz ha
Rakip mi?? Çok iddialısın bebeğim
Hayir yaa hani yarismaya katilan herkes birbirinin rakibi olmus oluyo ya ondan dedim pinolim sevimlilik abidem
ben zaten kazanamicagimi biliyorum cok tarz kadinlar var gercekten
Ama ben kilomla kafayi bozmus durumdayim annem katil da biraz vucudunla baris ozguvenin artsin dedi ondan geldim ben
Ben bu yarışma için tırım tırım kot aradım haberin var mı? Rakip olacakmışız. Peh Sadece ayakkabı sorunum var. Onu da aşarsam oldu. Kuzucuğum büyük beden ayakkabın var mı? Ödünç versen
anladım canım katılacak mısın sendeYok kuzum ben sizi aldatıyorum dedim. Senin için demedim.
Evet katılmayı düşünüyorum. Hangi kombini giysem karar veremedim sadeceanladım canım katılacak mısın sende
38 ayakkabı numarası mı yaKac giyiyosun ki pinolim ben 37 giyiyorum ama bu ara kilodan 38 oldu
38 ayakkabı numarası mı ya
Şu an karşında 40-41 giyen bir bayan var
hmmm benimde dün kafamda bişeyler oluştu bakalım yarın foto falan çekinip öyle karar vereceğimEvet katılmayı düşünüyorum. Hangi kombini giysem karar veremedim sadece
Olsuuun kizkardesim de 40 giyiyor onunkilere bakiyim mi ama 16 yasinda tarzi uymayabilir...
Ben de 4-5 tane var ama yaa.hmmm benimde dün kafamda bişeyler oluştu bakalım yarın foto falan çekinip öyle karar vereceğim
hadi bakalım en iyisini en güzelini seç ve katılBen de 4-5 tane var ama yaa.
Bence hepsi güzelhadi bakalım en iyisini en güzelini seç ve katıl
ozaman allah kolaylık versin kararszlık en kötü şey çünküBence hepsi güzel
ozaman allah kolaylık versin kararszlık en kötü şey çünkü
Benim bulundugum yer 35 derece falan, katilirsam sanirim o kombin ustumde 10 sn falan duracak=)bu sıcakta kot giyemem ki yaa