- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nickimin bir anlamı yok canım. Öyle bir yerde görmüştüm ben de yapıştırdım hemen. Seninkinin anlamı ne?Kiskanma canim benim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nickimin bir anlamı yok canım. Öyle bir yerde görmüştüm ben de yapıştırdım hemen. Seninkinin anlamı ne?Kiskanma canim benim yaaa
kız insan kendi kendinin tarzını nasıl yer. Bir de bu kilo meselesine fazla takıldın senBelki de ben yemisimdir yoksa bu kadar tombikligi aciklayamam
Benimkininde bir anlami yokturNickimin bir anlamı yok canım. Öyle bir yerde görmüştüm ben de yapıştırdım hemen. Seninkinin anlamı ne?
. narin olsaymış sizin nickinizBenimkininde bir anlami yoktur
Margarinli nikotin in kisaltma versiyonu olarak girdiydim uye olurken :)
O niye kizzzz :). narin olsaymış sizin nickiniz
Çok naifsinizO niye kizzzz :)
Çok naifsiniz
böyle sorunca pek emin olamadım.Hahaha ben mi emin misin :)
Kiz alakam yok valla bak :)böyle sorunca pek emin olamadım.
Çok mu atarlısın?Kiz alakam yok valla bak :)
Hemde fenaaaaa sekildeeee :)Çok mu atarlısın?
kız insan kendi kendinin tarzını nasıl yer. Bir de bu kilo meselesine fazla takıldın sen
İzmir mi sende :)Benim bulundugum yer 35 derece falan, katilirsam sanirim o kombin ustumde 10 sn falan duracak=)
HoşgeldinizHemde fenaaaaa sekildeeee :)
Takıldıkça veremezsin söylüyeyim. Sigara içecek misin?Vermeye karar verince takilmicam kuzucum :*
Takıldıkça veremezsin söylüyeyim. Sigara içecek misin?
Kiz seninle konusmaya o kadar cok alismisim ki boslugunu hissediyorummmmyarısmaa baslasınnnn
Hosbuldum canimmmmm da hic gitmemistim ki yaHoşgeldiniz
Katilcak misin canim :)İzmir mi sende :)