- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yok sigarayi agzima surmedim hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sigarayi agzima surmedim hic
ondan demedim. Çok atarlıyım dedin ya ben de çok atarlıyım da onun için hoşgeldin dedim.Hosbuldum canimmmmm da hic gitmemistim ki ya
ah g.te geldı askımız ıkımızde saskınız ben de valla bıtanem ozledım senıııKiz seninle konusmaya o kadar cok alismisim ki boslugunu hissediyorummmm
Naif mi marga miÇok naifsiniz
kıskanma bıkeremmNaif mi marga mi
kıskanma bıkeremm
aa nıyeee benle nıye kustun .. tmm margaya kus ama bana kusmeKüsüm ben marga ve senle.
Katılamıcam yaa. Ben sırf foto cekinmek için giyinemiyorum e işe giderken ki halimi ceksem bu sıcakta kot giyemem ben etek elbiselere basladm ben :)Katilcak misin canim :)
aa katılsanaaaaaKatılamıcam yaa. Ben sırf foto cekinmek için giyinemiyorum e işe giderken ki halimi ceksem bu sıcakta kot giyemem ben etek elbiselere basladm ben :)
yanıldım mı?Naif mi marga mi
Yanildin tabiii :)yanıldım mı?
O zaman baska konsepte katilirsin sende canim :)Katılamıcam yaa. Ben sırf foto cekinmek için giyinemiyorum e işe giderken ki halimi ceksem bu sıcakta kot giyemem ben etek elbiselere basladm ben :)
Vay vay vay margaya kus bana kusme diyorsun haaaa gorursun senaa nıyeee benle nıye kustun .. tmm margaya kus ama bana kusme
Niye kustun suslu sirinemmm :)Küsüm ben marga ve senle.
Tovbe tovbe o nasil laf ayipah g.te geldı askımız ıkımızde saskınız ben de valla bıtanem ozledım senııı
Demi hic alakam yokNaif mi marga mi
Kuserim ben sebebini sen düşünNiye kustun suslu sirinemmm :)
Niye kustum bi anlasammm.. kiskandin mi yoksa heeeKuserim ben sebebini sen düşün
Beni tanıyosan anlarsinnnnNiye kustum bi anlasammm.. kiskandin mi yoksa heee