- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Benim bulundugum yer 35 derece falan, katilirsam sanirim o kombin ustumde 10 sn falan duracak=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bulundugum yer 35 derece falan, katilirsam sanirim o kombin ustumde 10 sn falan duracak=)
Yurtdisinda oldugum icin=) Turkiye daha o kadar sicak mi bilmiyorum=))
30 derece filan benim olduğum yer. Ege'deyim.Yurtdisinda oldugum icin=) Turkiye daha o kadar sicak mi bilmiyorum=))
Ben de Izmir'liyim, oralar isinmistir diye tahmin etmistim mayisin ortasi oldu malum=)30 derece filan benim olduğum yer. Ege'deyim.
Böyle güzel bir kız başka yerden çıkmaz zatenBen de Izmir'liyim, oralar isinmistir diye tahmin etmistim mayisin ortasi oldu malum=)
Cok tesekkur ederim=) Ama bu yarismada tayt giyemeyince bir numaram kalmicakBöyle güzel bir kız başka yerden çıkmaz zaten
Neden kalmasın ki? Fizik gayet iyi. Her şeyi kaldırırsınız benceCok tesekkur ederim=) Ama bu yarismada tayt giyemeyince bir numaram kalmicak
Bi arada tayt kombinleri yapariz o zaman :)Cok tesekkur ederim=) Ama bu yarismada tayt giyemeyince bir numaram kalmicak
Valla dun istanbulda simsek yagmur gokgurultusu hakimdi :)Ben de Izmir'liyim, oralar isinmistir diye tahmin etmistim mayisin ortasi oldu malum=)
Bastan pes etmek yok :) hic belli olmaz o :)Hayir yaa hani yarismaya katilan herkes birbirinin rakibi olmus oluyo ya ondan dedim pinolim sevimlilik abidem
ben zaten kazanamicagimi biliyorum cok tarz kadinlar var gercekten
Ama ben kilomla kafayi bozmus durumdayim annem katil da biraz vucudunla baris ozguvenin artsin dedi ondan geldim ben
Verdim verdimm :)Sonunda fotoğraf yollayabildim, Marga onay verirse tamamdır
Bastan pes etmek yok :) hic belli olmaz o :)
Evet canim benim ilk yarisma zamaninda :)
Deneye deneye olcak kuzum :)Yok ay ben realist bakiyorum :) dedim ya amac ozguven kazanmak :)
Margam,bebeğim sana gelsin
Dinlesen çok seversinYaaaaaa bi gunde benim sevdigim sarkilarla gel brlr bi guncuk yaaa
Yok yok kalsinnn :) gecti mi rahatsizligin kuzummmDinlesen çok seversin
Katil mi? Kaç tane katilin var margoVerdim verdimm :)
Resimlerinizin duzenlemesini son gunlere dogru yapacagimm :)katilim yine cok iyi :)
Özgüvenini yerim yavrumYok ay ben realist bakiyorum :) dedim ya amac ozguven kazanmak :)