- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O etmeden ben edicem zaten kakoşşumm ben sana gel bu yarışmaya katıl dedim sen beni iplemedin küştümmm sanaaayarışma bitince kim olduğunu belli et bana yavru .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O etmeden ben edicem zaten kakoşşumm ben sana gel bu yarışmaya katıl dedim sen beni iplemedin küştümmm sanaaayarışma bitince kim olduğunu belli et bana yavru .
Gülme ama çok zorlanıyorum ben naparsam spordan atıyorum zaten
Birdaha ki yarışmaya bekliyorummmm peşinize yapışırım benAh ah kafama sonradan dank etti margam yaaaa keske katilsaydim neyse insallah bi dahaki yarismaya kesin kkatilicam:)
küsme yavrumm yeminlen olmadı totoya ama bir dahakine katilicimm sözzO etmeden ben edicem zaten kakoşşumm ben sana gel bu yarışmaya katıl dedim sen beni iplemedin küştümmm sanaaa
Yaz gelmiş zaten ne kot pantolonu :) elbise varken dimiküsme yavrumm yeminlen olmadı totoya ama bir dahakine katilicimm sözz
buda güzelmişş 1 saat sporr ve çikolataa sen bendende arsız çıktınn..iyide kapıyı niye kitliyonn..Gülme ama çok zorlanıyorum ben naparsam spordan atıyorum zaten
Yine kaçamaklarım olmuyor değil
Yani 1 saat spor yapıp ardından en sevdiğim çikolatayı odama girip kapıyı kitleyip yiyorum meselaa
he valla giyiyorum elbise çıkıyorumm oh misss..püfür püfürr.Yaz gelmiş zaten ne kot pantolonu :) elbise varken dimi
Spora başladığımda 58 kiloydumbuda güzelmişş 1 saat sporr ve çikolataa sen bendende arsız çıktınn..iyide kapıyı niye kitliyonn..
Kakoş sen nerede yaşıyordun ya :)he valla giyiyorum elbise çıkıyorumm oh misss..püfür püfürr.
he valla giyiyorum elbise çıkıyorumm oh misss..püfür püfürr.
ooo anneye gell bayıldım annene ah margam bende tatlıya dayanamıyorumm ama sütlü inad ediyorum hiç tatlı yemiyorum ama sonra dondurma yerken buluyorum kendimi yok bide bunu kim verdi benim elime diyerumm ..Spora başladığımda 58 kiloydum
Annem benim tam bir spor aşığı , o görmesin diye gizli gizli yiyorum
Anında psikolojimi çökertebilecek bir yapıya sahip
Buraya üye yapıcam onu da, takılsın dursun
Ben çiko yerken beni görmez en azından
yaz ayına ve elbiselere bayılırım canımm..bide sandalett.. ohh miss..En guzelii..elbiseler yazin cok guzel ve rahat oluyo gercekten.
istanbul yeni bosna canımm.. avrupa yakasıı..Kakoş sen nerede yaşıyordun ya :)
Diğer yarışmaya katılırsınız :)3 numaraya verdim oyumu. merakla bekleyeceğim sonucu
katılmak isterdim bu yarışmaya. aklımdaydı ama bir türlü fırsat yaratamadım.
yapış yapışBirdaha ki yarışmaya bekliyorummmm peşinize yapışırım ben