• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
2 kişi Arasında kaldım :) baya eğlenceli bir yarışma olacak gibi...
Bu arada 10 numara bu tırnakların sırrını bize söylemeli yarışma bitince.
Çok güzeller çok bakımlılar.
Kapatıp açıp ona baktım durdum... :nazar:
İlk 3 belirlenecek bu yarışmada :) çok çekişmeli gidiyor :)

Kakao topik topik gezip laf yetiştirmekten diyete fırsat bulamıyordur:KK70:kota giremedim der tabii:KK70:
Ya bak işte abla ben burda sağlıkla beslenmek adına yağlılardan , tatlılardan uzak durayım
Kız yemek yarışmalarında döktürsün dursun

Birde albüm yapıp gözüme gözüme sokuyor

:KK70:

10-20-21 numarali yarismacilar arasinda kalmistim ..
10 numarali kombini begendim ama ceket olmasa sanki daha iyi duruyor :) ama genel olarak cok hos ozellikle bluzune bayildim ..
20 numarali yarismacinin pantolonu gercekten cok guzel bluzude tamamlamis kombini ama ayakkabi farkli bisey olabilirdi model olarak :)
21 numarali yarismacida kendimi gordum :) ispanyol paca pantolonu ustundeki o sade gomlek gercekten cok guzel. Gunluk olarak kullandigim kombinlerden biri :)
Kendime tarz olarak en yakin 21 numarali yarismaciyi buldum oyum ona gidiyor :)
Basarilarrr:)

10-20-21 numarali yarismacilar arasinda kalmistim ..
10 numarali kombini begendim ama ceket olmasa sanki daha iyi duruyor :) ama genel olarak cok hos ozellikle bluzune bayildim ..
20 numarali yarismacinin pantolonu gercekten cok guzel bluzude tamamlamis kombini ama ayakkabi farkli bisey olabilirdi model olarak :)
21 numarali yarismacida kendimi gordum :) ispanyol paca pantolonu ustundeki o sade gomlek gercekten cok guzel. Gunluk olarak kullandigim kombinlerden biri :)
Kendime tarz olarak en yakin 21 numarali yarismaciyi buldum oyum ona gidiyor :)
Basarilarrr:)
Sende olmalıydın bu yarışmadaa :)

Ya bak işte abla ben burda sağlıkla beslenmek adına yağlılardan , tatlılardan uzak durayım
Kız yemek yarışmalarında döktürsün dursun

Birde albüm yapıp gözüme gözüme sokuyor

:KK70:
Sırf kışkırtmak adına yapıyordur albümü, uyma sen Of'luya:KK70:

munemm öyle demaa.. pasta kursuna gidiyorum onları bir eklesem varyaa margamm anamm derr.. 2 hafta doldu öyle güzel likler çıkıyorkii..
Bana tatlı şeyleri anlatma, herseye dayanırım, tatlıya aslaaa:KK42:

valla giremedimm 3 santimcik le girmedi zorladım zorladım artık adamım hatun dedi eee hadi bunu giydirdik sana sonra nasıl çıkarıcaz dedi.. anla artıkk ..:63::63:
:KK70::KK70: Adamdan yardım mı istedin, vah yazık enişteye:KK70:

Bana tatlı şeyleri anlatma, herseye dayanırım, tatlıya aslaaa:KK42:

:KK70::KK70: Adamdan yardım mı istedin, vah yazık enişteye:KK70:
aha ah o tatlılar yedi başımıı.. istedim valla giyincektim o çekicekti resimleri o zorladı ben zorladım yok olmadıı.. yok bide talimat verdi bu kilolar gidecek dedii.. diyetteyim o yüzden herifimimi kıracağıma kafamı kırarımm..

Back