- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
selam kızlar ne yapıyorsunuz,yarışmaya bir bakayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de , ama ben şuan yaşadığım yerde elbise bulmakta çok zorluk çekiyorumEn guzelii..elbiseler yazin cok guzel ve rahat oluyo gercekten.
Elbiselerden konuşuyorduk yamuğummmmm sen napıyorsun :)selam kızlar ne yapıyorsunuz,yarışmaya bir bakayım dedim
Bence de , ama ben şuan yaşadığım yerde elbise bulmakta çok zorluk çekiyorum
Bir mağazaya giriyorum hep aynı renkler koyu renkler..
O yüzden istanbula gittiğimde oradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum
Zonguldaktayım ben şuan , ya burda avm var giriyorum ama girdiğim mağazalarda kafamdakilerini bulamıyorum bir türlü..Nerde oturuyosun canim sen? Bende bazi elbiselere bakip sadece ic geciriyorum.cunku gicik esim bazen mudahale ediyo
hiççç ne yapayım uykusuzum,üstte 4 çocuk koşturup duruyordu sabah,onların sesine uyandım.temizlik,çamaşır ve yemek beni bekliyor,başlamadan önce gelip bir bakayım dedimElbiselerden konuşuyorduk yamuğummmmm sen napıyorsun :)
ooooo kolay gelsin canım , bende hazırlanıp arkadaşın yanına geçeceğim ama kalkamadım yerimden halaaa saç baş dağınıkhiççç ne yapayım uykusuzum,üstte 4 çocuk koşturup duruyordu sabah,onların sesine uyandım.temizlik,çamaşır ve yemek beni bekliyor,başlamadan önce gelip bir bakayım dedim
Zonguldaktayım ben şuan , ya burda avm var giriyorum ama girdiğim mağazalarda kafamdakilerini bulamıyorum bir türlü..
Diğer mağazalarda girdiğimde her yerde aynı elbiseler çizgililer vs..
Niye kız istemiyor mu elbise giymeni, benim ki de elbise giymemi seviyor . Yani ben sevdirdim =D
Hadi ya :) sarımsakları çekme helvaları alıp gel kız :) beklerimmmmm :)aa zonguldagi biliyorum geciyoruz ordan koye giderken kastamonuluyum bende.
elbise giymeme bisey demiyoda iste bazen kıllık yapiyo kendileri.
Kıllık yapmayan mı varaa zonguldagi biliyorum geciyoruz ordan koye giderken kastamonuluyum bende.
elbise giymeme bisey demiyoda iste bazen kıllık yapiyo kendileri.
kız senin süslenmeye ihtiyacın mı var,herhalinle güzelsin senooooo kolay gelsin canım , bende hazırlanıp arkadaşın yanına geçeceğim ama kalkamadım yerimden halaaa saç baş dağınık
O senin güzelliğin yaaaa :) utandırma beni :) olsun yine de böyle çıkamammmmmkız senin süslenmeye ihtiyacın mı var,herhalinle güzelsin sen
10 numara guzelmıss...bu yarısma ne kadar zamanda bır oluyor
1 numara