• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
En guzelii..elbiseler yazin cok guzel ve rahat oluyo gercekten. :KK5:
Bence de , ama ben şuan yaşadığım yerde elbise bulmakta çok zorluk çekiyorum

Bir mağazaya giriyorum hep aynı renkler koyu renkler..

O yüzden istanbula gittiğimde oradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum

Bence de , ama ben şuan yaşadığım yerde elbise bulmakta çok zorluk çekiyorum

Bir mağazaya giriyorum hep aynı renkler koyu renkler..

O yüzden istanbula gittiğimde oradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum

Nerde oturuyosun canim sen? Bende bazi elbiselere bakip sadece ic geciriyorum.cunku gicik esim bazen mudahale ediyo

Nerde oturuyosun canim sen? Bende bazi elbiselere bakip sadece ic geciriyorum.cunku gicik esim bazen mudahale ediyo
Zonguldaktayım ben şuan , ya burda avm var giriyorum ama girdiğim mağazalarda kafamdakilerini bulamıyorum bir türlü..

Diğer mağazalarda girdiğimde her yerde aynı elbiseler çizgililer vs..

Niye kız istemiyor mu elbise giymeni, benim ki de elbise giymemi seviyor . Yani ben sevdirdim =D

hiççç ne yapayım uykusuzum,üstte 4 çocuk koşturup duruyordu sabah,onların sesine uyandım.temizlik,çamaşır ve yemek beni bekliyor,başlamadan önce gelip bir bakayım dedim:KK3:
ooooo kolay gelsin canım , bende hazırlanıp arkadaşın yanına geçeceğim ama kalkamadım yerimden halaaa saç baş dağınık :oops:

Zonguldaktayım ben şuan , ya burda avm var giriyorum ama girdiğim mağazalarda kafamdakilerini bulamıyorum bir türlü..

Diğer mağazalarda girdiğimde her yerde aynı elbiseler çizgililer vs..

Niye kız istemiyor mu elbise giymeni, benim ki de elbise giymemi seviyor . Yani ben sevdirdim =D

aa zonguldagi biliyorum geciyoruz ordan koye giderken kastamonuluyum bende.
elbise giymeme bisey demiyoda iste bazen kıllık yapiyo kendileri.

1 numara
Öncelikle katıldığında için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
Ayakkabıların benim favorilerimin arasında , çok beğendim.
Pantolonunda çok hoş , fakat üzerindeki yeleği fazla uzun oldum , biraz daha boydan kısa olsaymış daha iyi olurdu sanki.Çanta modeline ve rengine bayıldım.
Genel olarak iyisin :)

Back