Evet işte benim yorumlarım..
1 Numara: Yorum yapamayacağım çünkü ana tema kot olduğu halde onu bile net göremiyorum. Diğer parçaları da seçemiyorum. Başarılar!
2 Numara: Hoş bir kombin, aykırı bir durum göremedim. Sade olmuş gayet, rahat görünüyor. Başarılar!
3 Numara: Bu kombinde beni rahatsız eden bir şeyler var tam çözemedim. Tuniği çok beğendim ama o kot pantolonu hiç sevemedim. Bu kombinde en uyumsuz parça kot pantolon olmuş. Pardesünün renginde veya o tonlarda bir kotla çok şık durabilirdi. Başarılar!
4 Numara: Takılarıyla, ayakkabılarıyla çok da güzel bir bütünlük sağlamış. Beğendim. Başarılar!
5 Numara: Tişörtü keşke içeri sokmasa mıymış? Bilemedim. Genel olarak güzel buldum. Başarılar!
6 Numara: 2. bir hakkım olsa oyumu bu kombine verirdim, çok beğendim gerçekten.. Hele ki o bluze bayıldım. Hoşuma gitmeyen tek şey ayakkabılar oldu. Bu tarz ayakkabıları (önünden iki parmak çıkan) kimselere yakıştıramıyorum. Başarılar!
7 Numara: Pantolonunu çok beğendim, ben de bu tarz kotları seviyorum, çok rahat oluyor. Bu kombin de bir bütün olarak gözüme hoş göründü. Başarılar!
8 Numara: Oldukça günlük bir kombin olmuş. Çanta belki daha spor olabilirdi. Başarılar!
9 Numara: Öncelikle takılarına bayıldım. Kombini de beğendim. Neden bilmiyorum benim ucu açık ayakkabılara karşı bir antipatim var, benden kaynaklı yani :) O yüzden ayakkabıyı sevemedim. Başarılar!
10 Numara: Oylamada ilk sıralarda gidiyor ama ben şaşırdım doğrusu.. Ceketi hiç beğenemedim, kolyeyi de aynı şekilde.. Kombinde uyumsuzluklar mevcut.. Fiziğe lafım yok, o gayet güzel :) Başarılar!
11 Numara: Renkler uyumlu, kot ceketini beğendim. Başarılar!
12 Numara: Spor giyinmiş ama o büstiyer fazla fantazi kalmış diğer parçaların yanında.. Giymek cesaret ister. Başarılar!
13 Numara: Sade bir kombin olmuş. Başarılar!
14 Numara: Renk olarak kombini uyumlu buldum. Sadece çantayı beğenmedim. Başarılar!
15 Numara: Üstündekini beğendim, özellikle de rengini ama benim tarzım dışı :) Ayakkabının pembesini sevemedim. Genel olarak uyumlu gibi ama ayakkabı farklı olsa daha güzel olurdu. Başarılar!
16 Numara: Gayet uyumlu bir kombin oluşturmuş. Beğendim. Başarılar!
17 Numara: Bu kombin de gayet şık, çanta dışında hoşuma gitti. Başarılar!
18 Numara: Fotoğrafı neden bu şekilde paylaşmış bilemiyorum ama kombin biraz sönük görünmüş bu şekilde.. Ceketi beğenmedim pek.. Onun dışında güzel.. Başarılar!
19 Numara: Fotoğraf bulanık olmasaydı iyiydi, deminki fotoğraftaki gibi kombin sönük durmuş. Oldukça günlük bir görüntü olmuş. Başarılar!
20 Numara: Oyum 20 numaraya
Çok başarılı buldum, uyum harika olmuş. Pantolon rengine de bayıldım. Ayrıca arkadaki peluşu da ayrı bir beğendim :) Başarılar!
21 Numara: Bu kombini de çok cici buldum. Pantolonun modeli çok hoş.. Fizik de çok güzel zaten.. Başarılar!