• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
2 numara
Öncelikle katıldığında için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
İlk resminde gömleğini pantolonun içine sokmamışsın , bence pantolon içine sokmuş halin daha iyi :)
Bu pantolonlar bu sene çok moda , yakışmış sana da.Ayakkabılarını da çok beğendim , kot pantolon giyeceğim zaman bende bu tarz rahat edebileceğim ayakkabıları tercih ederim..
Yalnız kombini biraz renklendirmek adına , bileğine takmış olduğun takı yerine daha cıvıl cıvıl renklerde olan bileklikler takmayı , yada boynunda uzun bir kolye görmeyi isterdim.
Genel olarak iyisin :)

4 numaa
Öncelikle katıldığında için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
Pantolon modeli ve rengine üzerine giymiş olduğun bluzu çok yakıştırdım , hem renk olarak hemde model olarak ..
Boyun bölgeni boş bırakmamakla iyi yapmışsın , kolyen çok iyi.
Pantolon yakışmış :) Genel olarak iyisin :)

5 numara
Bluz ve kot gömleğin renk uyumunu çok beğendim , model olarak ta iyi durmuş üzerinde , pantolon yakışmış , pantolon üzerine kot ceketle kombin yapman bence çok iyi bir fikir :)
Ayakkabı tercihin beyaz renk olsaydı daha da iyi olabilirdi. Genel olarak iyisin :)

Evet işte benim yorumlarım..

1 Numara: Yorum yapamayacağım çünkü ana tema kot olduğu halde onu bile net göremiyorum. Diğer parçaları da seçemiyorum. Başarılar!

2 Numara: Hoş bir kombin, aykırı bir durum göremedim. Sade olmuş gayet, rahat görünüyor. Başarılar!

3 Numara: Bu kombinde beni rahatsız eden bir şeyler var tam çözemedim. Tuniği çok beğendim ama o kot pantolonu hiç sevemedim. Bu kombinde en uyumsuz parça kot pantolon olmuş. Pardesünün renginde veya o tonlarda bir kotla çok şık durabilirdi. Başarılar!

4 Numara: Takılarıyla, ayakkabılarıyla çok da güzel bir bütünlük sağlamış. Beğendim. Başarılar!

5 Numara: Tişörtü keşke içeri sokmasa mıymış? Bilemedim. Genel olarak güzel buldum. Başarılar!

6 Numara: 2. bir hakkım olsa oyumu bu kombine verirdim, çok beğendim gerçekten.. Hele ki o bluze bayıldım. Hoşuma gitmeyen tek şey ayakkabılar oldu. Bu tarz ayakkabıları (önünden iki parmak çıkan) kimselere yakıştıramıyorum. Başarılar!

7 Numara: Pantolonunu çok beğendim, ben de bu tarz kotları seviyorum, çok rahat oluyor. Bu kombin de bir bütün olarak gözüme hoş göründü. Başarılar!

8 Numara: Oldukça günlük bir kombin olmuş. Çanta belki daha spor olabilirdi. Başarılar!

9 Numara: Öncelikle takılarına bayıldım. Kombini de beğendim. Neden bilmiyorum benim ucu açık ayakkabılara karşı bir antipatim var, benden kaynaklı yani :) O yüzden ayakkabıyı sevemedim. Başarılar!

10 Numara: Oylamada ilk sıralarda gidiyor ama ben şaşırdım doğrusu.. Ceketi hiç beğenemedim, kolyeyi de aynı şekilde.. Kombinde uyumsuzluklar mevcut.. Fiziğe lafım yok, o gayet güzel :) Başarılar!

11 Numara: Renkler uyumlu, kot ceketini beğendim. Başarılar!

12 Numara: Spor giyinmiş ama o büstiyer fazla fantazi kalmış diğer parçaların yanında.. Giymek cesaret ister. Başarılar!

13 Numara: Sade bir kombin olmuş. Başarılar!

14 Numara: Renk olarak kombini uyumlu buldum. Sadece çantayı beğenmedim. Başarılar!

15 Numara: Üstündekini beğendim, özellikle de rengini ama benim tarzım dışı :) Ayakkabının pembesini sevemedim. Genel olarak uyumlu gibi ama ayakkabı farklı olsa daha güzel olurdu. Başarılar!

16 Numara: Gayet uyumlu bir kombin oluşturmuş. Beğendim. Başarılar!

17 Numara: Bu kombin de gayet şık, çanta dışında hoşuma gitti. Başarılar!

18 Numara: Fotoğrafı neden bu şekilde paylaşmış bilemiyorum ama kombin biraz sönük görünmüş bu şekilde.. Ceketi beğenmedim pek.. Onun dışında güzel.. Başarılar!

19 Numara: Fotoğraf bulanık olmasaydı iyiydi, deminki fotoğraftaki gibi kombin sönük durmuş. Oldukça günlük bir görüntü olmuş. Başarılar!

20 Numara: Oyum 20 numaraya :KK73:Çok başarılı buldum, uyum harika olmuş. Pantolon rengine de bayıldım. Ayrıca arkadaki peluşu da ayrı bir beğendim :) Başarılar!

21 Numara: Bu kombini de çok cici buldum. Pantolonun modeli çok hoş.. Fizik de çok güzel zaten.. Başarılar!

bu sefer sadece oy verdiğim yarışmacıyı yorumlayacağım.
9-bütünüyle çok iyi aksesuar seven biri olarak kullandığın takılar çok uyumlu ve modelleri çok şık.çanta, kemer ve ayakkabı kahverengi tonu en sevdiğim ton.güneş gözlüğün ayrıca kibar görünüyor.saçlarını toplamış olmanı ayrıca beğendim.alttan görünen beyaz atlet spor şıklığını tamamlamış.pantolon rengin ve modelin güzel duruşu ise harika.haki rengi bluzunu çok beğendim.oyum sana başarılar dilerim

Back