- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
senide beğendimm şahane görünüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senide beğendimm şahane görünüyorsun
tam senın tarzın kakusskimsin bilmiyorum ama çok beğendim seni..
Anammm buda güzelmişş..
acaip hatunlarımız varmışş baaa..tam senın tarzın kakuss
sen nıye yoksunnacaip hatunlarımız varmışş baaa..
katılmadım yavru bende bir toto varr enemm dersinn..sen nıye yoksunn
yandan cekerdın butun gormezdık kız saka bı yana katılaydın ıyıdı .. senı de gorduk hem abartmaakatılmadım yavru bende bir toto varr enemm dersinn..
bunu da çok beğendimm..
15 numara pek bir süslü ve çok sevimli geldi çantası ayakkabıları. trenckotuda değişik bir tasarım. beğendim. başarılar
16 numara yesil pantolonu ile gömleği pek yakışmış düzgün fiziğine. kombini beğendim.başarılar
17 numara dolgu topukları çantası ve salaş bluzu ile çok cool . başarılar
18 numara arka plandan pek seçemesemde genel olarak şık ve zarif başarılar
19 numara genel olarak sıradan buldum kombini belki tshirt veya jean dar olabilirdi ikiside bol geldi.başarılar
20 numara çok güzel şeker gibi bir kombin skinny renkli pantolonu narin fiziğine harika gitmiş bluzuda onu tamamlamış başarılar
21 numara bluzu beğendim sade ve hoş başarılar
bitti :) kusurum varsa Affola
bir dahakine . yavruu bu sefer katılmadımm.. beğendiğim bir kotum vardı totomdan girmedi ayoll..Kakaooo niye katilmadin kizzz .eglenceli oluyiii
Vayyy bana rakip bir cüri gelmiş Marga not alın lütfen, norwegian birtakım taleplerde bulunursa ben daha fazlasını isterimbaş cüri benimcürilerin gurusu, kraliçesiyimbiraz norwerella olayım bakalım
öncelikle herkese başarılar yanlış bir şey söylersem şimdiden özür dilerim
1 numara biraz koyu kalmış kombin siyah boğmuş birde paçaları sevmedim pantolonda keske foto daha net olsaydı başarılar
2 numara yırtık kotu kolsuz bluzu ile hem spor hemde şık gözüküyor başarılar :)
3 numarayı çok beğendim kapalı kombinler arasında favorim trenckotu çok yakışmış bayanda incecik zaten başarılar
4 numara ışıl ışıl bir bayan gerçekten enerjisine bayıldım saçlarda kombinde çok şık başarılar
5 numara oldum olası tişörtü içeri sokma modasını sevmedim . dışında olsa bence çok daha hoş gözükecekti. başarılar
6 numara da favorilerimden çok hoş sade şık ve asil duruyor maşallah :)
7 numara incecik fiziğine ne giyse yakışır genel olarak şık ve sade .belki biraz daha renk olabilirdi başarılar
aşkitomm
muneralla lütfen yapma benim senin gibi kuşlar için serinleme havuzu isteğim yok en azındanVayyy bana rakip bir cüri gelmiş Marga not alın lütfen, norwegian birtakım taleplerde bulunursa ben daha fazlasını isterimbaş cüri benimcürilerin gurusu, kraliçesiyim
Zayıflıyoruz kakoşum :) Bak verdim ben 3 kilobir dahakine . yavruu bu sefer katılmadımm.. beğendiğim bir kotum vardı totomdan girmedi ayoll..