- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
tamam etmiyorum az yada çok anladım olayları canımm.. yaa etiketlerim işte ne zaman müsait olursan zaten görsellik topiği açacağımm kolaylıklar diliyorum canımcımmBir merak etme Of'lubeni etiketlemişsin, geleceğimde ama işte şartlar bırakmıyor, belki gece gelirim
Burak im nasil ukala olur yaBu arada Burak Özçivit burada film çekiyor belki akşama otelde misafirimiz olacaklar. Yalnız Murat Boz çok daha cana yakın Burak ukala...
Tsk ederim kakus her yarismada begendigin kisiler arasinda olip ovgulerini aldigim icin[/QUOTE]Tsklerm="Kakao ve Ben, post: 41619611, member: 593854"]şefim sana oy vermişim meğerr kız dione harikasın yavru. ya 3 noo valla yok bu böyle olmayacak anında zayıflamam lazımm..
Sivrice Rıhtım MotelBurak im nasil ukala olur yaorasi neresi hemen geliyorum
şimdi ben bu sebepleride merak ettim bakk ben bu aralar pek bi meraklı oldummu nee..
Siyasetaa kakao gittii. a,anında gözümün önünde ruh oldu kız
Siyaset
Hımm. anladım şimdi.Siyaset
Sarışın bugün sarışınlığın tuttu yine, burayla ilgili değil, siyasette Hanım'ın açtığı topikte polemikten gitti 3 kişi, biri bizim Of'lu.Hımm. anladım şimdi.
anladım sonra... çaktırma düzelttimdi. napayım saç etkiliyor:)Sarışın bugün sarışınlığın tuttu yine, burayla ilgili değil, siyasette Hanım'ın açtığı topikte polemikten gitti 3 kişi, biri bizim Of'lu.
anladım sonra... çaktırma düzelttimdi. napayım saç etkiliyor:)
assos sivricemi