- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.081
sağol canımm dedim sana siysette takılma hep bak ramazan sofraları var gel orayada azıcık yorum yap hepimize kk geniş bir aile şekerimm.. ama munenin cımbızından uzak durarak gell..
sizde canayakınsınızBu arada Burak Özçivit burada film çekiyor belki akşama otelde misafirimiz olacaklar. Yalnız Murat Boz çok daha cana yakın Burak ukala...
şefim sana oy vermişim meğerr kız dione harikasın yavru. ya 3 noo valla yok bu böyle olmayacak anında zayıflamam lazımm..
harikasın yavru ve herkesler fıstık gibiymişve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.
Vücudumla ilgili çok yorum yapıldı 35 yaşımın içindeyim,tüp bebek hormonları ve iğnelerle yaşıyorum,boyum 160,kilom 64,öyle iri yarı şişman biri değilim,olsam ne olur ki kime ne,diğer kilolu arkadaşlarınıza ayyy canım benim derken ikiyüzlümüsünüz?bu yarışma mankenlik değil,tarz yarışmasıydı,vücut yarıştırmadık,daha sert yazardım da çocukluğunuza veriyorum.
Ben çok beğendim seni çok hoşsun tarzında öyleve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.
Vücudumla ilgili çok yorum yapıldı 35 yaşımın içindeyim,tüp bebek hormonları ve iğnelerle yaşıyorum,boyum 160,kilom 64,öyle iri yarı şişman biri değilim,olsam ne olur ki kime ne,diğer kilolu arkadaşlarınıza ayyy canım benim derken ikiyüzlümüsünüz?bu yarışma mankenlik değil,tarz yarışmasıydı,vücut yarıştırmadık,daha sert yazardım da çocukluğunuza veriyorum.
Burdayim canim geldim diger topikteydim. Bir sorayim kazenemargamm kim kimmiş açıklasana 4 .. öğrendim 13 de dioneymiş 3 noyuda öğrendim eee 12 de benimm diğer fıstıklar kimmm..margamm canımm nerdesinn..
sağol canım,herkes çok iyiydi,herkesi cesaretinden ötürü tebrik ederim,ben 1.olmiyim diye çok uğraştılar,amaç buydu,başardılar,bir daha asla katılmam.şefim sana oy vermişim meğerr kız dione harikasın yavru. ya 3 noo valla yok bu böyle olmayacak anında zayıflamam lazımm..
çok teşekkürederim canımBen çok beğendim seni çok hoşsun tarzında öyle
35 yaşında olduğuna inanmıyorum ben ünili biri sandım
Bu arada Burak Özçivit burada film çekiyor belki akşama otelde misafirimiz olacaklar. Yalnız Murat Boz çok daha cana yakın Burak ukala...
bence fiziğin gayet güzel. tam kadın gibi kadın valla.ve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.
ve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.
teşekkürederim canım benim,ben de seni çok beğeniyorum,ruhumuz genç bizimbence fiziğin gayet güzel. tam kadın gibi kadın valla.
o fizikle 35 yaşındasınve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.
çok teşekkürederim hanım abla,jübile mi yaptım çekiliyorum artık yarışmalardan,yerimi gençlere bırakıyorumOyumu sana vermiştim helal olsun güzel kardeşim hak etmiştin oyları..
evet 35 yaşımdayım hatta kasımda 35 bitip 36 dan gün alacağım,teşekkürederim canım kardeşimo fizikle 35 yaşındasınmaşallah harikasıın
ve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.