En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

acaba gerçekten ucunda para ödülü falan olsa cinayet işlemeye kadar gider miydi bu durum çok merak ediyorum altı üstü eğlence amaçlı kendi çapında hediyelerinin olduğu bir yarışma için bunca dalavereye giren insanları hayretle kınıyorum yazık cidden çok yazık

sağol canım,herkes çok iyiydi,herkesi cesaretinden ötürü tebrik ederim,ben 1.olmiyim diye çok uğraştılar,amaç buydu,başardılar,bir daha asla katılmam.
bak ben ofluyum kafanı kırarım senin sen hele bir katılma atlar gelirim oraya furirim seni hayatım bir kişi için güzel olanlardan vazgeçmek yakışırmı bize yola devam..

yamık, valla taş gibi hatunsun bayıldım sana. oyumu da sana vermiştim.. seni şişman bulan da kendi mabadına baksın deyip zıplaya zıplaya uzaklaşayım Kazen buralarda

Bir ana üyelik bir 2. Üyelikle.

Yalnız ben 43 yaşına çok boş boş gelmişim gerçekten.
Munecim yaşla alakalı değil ki bende 40 yaşındayım ve inan 2 gündür okuma yazmayı yeni öğrenmeye çalışan çocuk gibi saf saf okuyorum ve hala bişey anlamadım desem...Kim kime neden yapmış ,sebep ne diye düşünüyorum okurken ve mantıklı bir cevap bulamıyorum...

Ben kafamda oturttum sebepleri ama maalesef yönetimin açıkladığı kadarını söyleyebiliyorum.
Ama gerçekten birkaç gündür her dakika 1 yaşıma girdim, pes diyorum sadece

teşekkürederim canım benim,ben de seni çok beğeniyorum,ruhumuz genç bizim
Prenses ben sana tarzına özellikle saçlarına ve terliklerinle yaptığın sandalet fikrine bayıldım...üst kısımda açıklama yapmışsın fiziğinle alakalı kime ne?fıstık gibisin ve elbiseyi çok güzel taşımışsın canım..

Ben kafamda oturttum sebepleri ama maalesef yönetimin açıkladığı kadarını söyleyebiliyorum.
Ama gerçekten birkaç gündür her dakika 1 yaşıma girdim, pes diyorum sadece
arkadaşım geldi yazamıyorum da,burada arkadaş arkadaşa hep oy verdi bu aşikar hepimizde olmus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…