- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.101
çok teşekkürederim hanım abla,jübile mi yaptım çekiliyorum artık yarışmalardan,yerimi gençlere bırakıyorum
bak ben ofluyum kafanı kırarım senin sen hele bir katılma atlar gelirim oraya furirim seni hayatım bir kişi için güzel olanlardan vazgeçmek yakışırmı bize yola devam..sağol canım,herkes çok iyiydi,herkesi cesaretinden ötürü tebrik ederim,ben 1.olmiyim diye çok uğraştılar,amaç buydu,başardılar,bir daha asla katılmam.
margamm kim kimmiş açıklasana 4 .. öğrendim 13 de dioneymiş 3 noyuda öğrendim eee 12 de benimm diğer fıstıklar kimmm..margamm canımm nerdesinn..
maşallah sanaevet 35 yaşımdayım hatta kasımda 35 bitip 36 dan gün alacağım,teşekkürederim canım kardeşim
kilolarımdan değilmiSeni tahmin etmiştim görünce
duymamış olayımmçok teşekkürederim hanım abla,jübile mi yaptım çekiliyorum artık yarışmalardan,yerimi gençlere bırakıyorum
evet aynen okycimm şey kem küm benbence fiziğin gayet güzel. tam kadın gibi kadın valla.
kilolarımdan değilmiyada duruşumdan..
ve yarışma iptal,evet bende 4 numaralı yarışmacıyım,bende bana oy veren arkadaşlara teşekkürederim,yarışmayı karıştıranlar umarım evinde keyiften göbeğini kaşıyordur.bir de bana bilerek çirkin yorum yapan arkadaşlar varsa bir derdiniz kazen,mune ,ben ve kendinizi de içine alarak özelden konu açın,kozlarımızı orada paylaşalım,bana yapılan yorumlar beni küçültmez aksine büyütür.
Vücudumla ilgili çok yorum yapıldı 35 yaşımın içindeyim,tüp bebek hormonları ve iğnelerle yaşıyorum,boyum 160,kilom 64,öyle iri yarı şişman biri değilim,olsam ne olur ki kime ne,diğer kilolu arkadaşlarınıza ayyy canım benim derken ikiyüzlümüsünüz?bu yarışma mankenlik değil,tarz yarışmasıydı,vücut yarıştırmadık,daha sert yazardım da çocukluğunuza veriyorum.
Munecim yaşla alakalı değil ki bende 40 yaşındayım ve inan 2 gündür okuma yazmayı yeni öğrenmeye çalışan çocuk gibi saf saf okuyorum ve hala bişey anlamadım desem...Kim kime neden yapmış ,sebep ne diye düşünüyorum okurken ve mantıklı bir cevap bulamıyorum...Bir ana üyelik bir 2. Üyelikle.
Yalnız ben 43 yaşına çok boş boş gelmişim gerçekten.
Ben kafamda oturttum sebepleri ama maalesef yönetimin açıkladığı kadarını söyleyebiliyorum.Munecim yaşla alakalı değil ki bende 40 yaşındayım ve inan 2 gündür okuma yazmayı yeni öğrenmeye çalışan çocuk gibi saf saf okuyorum ve hala bişey anlamadım desem...Kim kime neden yapmış ,sebep ne diye düşünüyorum okurken ve mantıklı bir cevap bulamıyorum...
şimdi ben bu sebepleride merak ettim bakk ben bu aralar pek bi meraklı oldummu nee..Ben kafamda oturttum sebepleri ama maalesef yönetimin açıkladığı kadarını söyleyebiliyorum.
Ama gerçekten birkaç gündür her dakika 1 yaşıma girdim, pes diyorum sadece
Prenses ben sana tarzına özellikle saçlarına ve terliklerinle yaptığın sandalet fikrine bayıldım...üst kısımda açıklama yapmışsın fiziğinle alakalı kime ne?fıstık gibisin ve elbiseyi çok güzel taşımışsın canım..teşekkürederim canım benim,ben de seni çok beğeniyorum,ruhumuz genç bizim
Görüşelim yahuBen de güzel yorum yapan ve oy veren herkese teşekkür ederim.
Başka yarışmalarda görüşmemek üzere.
arkadaşım geldi yazamıyorum da,burada arkadaş arkadaşa hep oy verdi bu aşikar hepimizde olmusBen kafamda oturttum sebepleri ama maalesef yönetimin açıkladığı kadarını söyleyebiliyorum.
Ama gerçekten birkaç gündür her dakika 1 yaşıma girdim, pes diyorum sadece
Bir merak etme Of'luşimdi ben bu sebepleride merak ettim bakk ben bu aralar pek bi meraklı oldummu nee..