- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
siyasete girmemenin sadece okumanın dayanılmaz hafifliği:)
Sarışın bugün sarışınlığın tuttu yine, burayla ilgili değil, siyasette Hanım'ın açtığı topikte polemikten gitti 3 kişi, biri bizim Of'lu.
anladım sonra... çaktırma düzelttimdi. napayım saç etkiliyor:)
sen bize böyle diye diye, sarışın etkisi yaratıyorsun üstümüzde ama
hani öyle gizli gizli okuyan tipler vardır ya,şu an o durumdayım. okyup kaçıyorum:))Genede çekiyor orası sarışınım,mıknatıs gibi resmen
Bu kaç oldu müdürüm konum kapanıyor,uslu uslu tartışılsa tamam da..
Bazen bendede oluyor çaktırma
hani öyle gizli gizli okuyan tipler vardır ya,şu an o durumdayım. okyup kaçıyorum:))
yok. böyle daha iyi. gerilmiyorum valla. ohh. rahat rahat okuyorum:)Okuma gel sende yaz yorumu tamamdır..
yok. böyle daha iyi. gerilmiyorum valla. ohh. rahat rahat okuyorum:)
aaa bizde 1 saat uzaklıktayız, geçen yıl kadırgayı tercih ettik bu yıl sivriceye gelmeyi düşünüyoduk iyi oldu öğrendiğimBiz orada yaşıyoruz...
sivricerihtim.com KK üyelerine %10 indirim var ama Ağustos 20'ye kadar doluaaa bizde 1 saat uzaklıktayız, geçen yıl kadırgayı tercih ettik bu yıl sivriceye gelmeyi düşünüyoduk iyi oldu öğrendiğim
sıkıntı değil ağustos 20 den sonra geliriz, hep gelirizsivricerihtim.com KK üyelerine %10 indirim var ama Ağustos 20'ye kadar dolu
Türkiye'nin bakir kalmış en güzel yerlerinden birinde yaşayıp hava atmak bu olsa gerekBiz orada yaşıyoruz...
biz eşimin çalışmadığı hafta sonları gidiyoruz sürekli, komşu kapısı gibi ayıptır söylemesiTürkiye'nin bakir kalmış en güzel yerlerinden birinde yaşayıp hava atmak bu olsa gerek
Sonunda bana da aldıracaksınız ordan bir arazi
Bak bak bak, bir hava atan dahabiz eşimin çalışmadığı hafta sonları gidiyoruz sürekli, komşu kapısı gibi ayıptır söylemesi
inşallah abla, oraya gittiğimde sanki türkiye de değilmişim gibi geliyor. kıymet bilinesi yerlerBak bak bak, bir hava atan daha
Ama gerçekten çok güzel biryer, ben oraya yakın yerlerde tatil yapıyordum fakat hiç Sivrice'ye gitmemiştim, Kazen'i ziyaretimiz vesilesiyle gittim ve bayıldım, umarım o güzellik korunur.
Bak bak bak, bir hava atan daha
Ama gerçekten çok güzel biryer, ben oraya yakın yerlerde tatil yapıyordum fakat hiç Sivrice'ye gitmemiştim, Kazen'i ziyaretimiz vesilesiyle gittim ve bayıldım, umarım o güzellik korunur.
eylülde ççok güzel oralarrBizde tatil plani yapiyorduk eylul gibi cok iyi oldu bunu gormem =)
Inceledim siteyi harika yaa..
tsk ederım canım .. bende senı begendım .. fızıgınde cok guzel ..tarzımız benzıyor sanrım kombınlerımızden de bellıDionee yarışmada en beğendiğim kombin seninkiydi kendim yarışmasaydım sana verirdim heralde
hangısıydın canım senyarışma topiği uçmuş ya üzüldüm böyle şeyler olmasınaneyse artık başka yarışmalarda böyle şeyler olmaz umarım