En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

siyasete girmemenin sadece okumanın dayanılmaz hafifliği:)

Genede çekiyor orası sarışınım,mıknatıs gibi resmen :KK49:

Sarışın bugün sarışınlığın tuttu yine, burayla ilgili değil, siyasette Hanım'ın açtığı topikte polemikten gitti 3 kişi, biri bizim Of'lu.

Bu kaç oldu müdürüm konum kapanıyor,uslu uslu tartışılsa tamam da..

anladım sonra... çaktırma düzelttimdi. napayım saç etkiliyor:)

Bazen bendede oluyor çaktırma :KK53:

biz eşimin çalışmadığı hafta sonları gidiyoruz sürekli, komşu kapısı gibi ayıptır söylemesi :cool:
Bak bak bak, bir hava atan daha:KK70:
Ama gerçekten çok güzel biryer, ben oraya yakın yerlerde tatil yapıyordum fakat hiç Sivrice'ye gitmemiştim, Kazen'i ziyaretimiz vesilesiyle gittim ve bayıldım, umarım o güzellik korunur.

Ama gerçekten çok güzel biryer, ben oraya yakın yerlerde tatil yapıyordum fakat hiç Sivrice'ye gitmemiştim, Kazen'i ziyaretimiz vesilesiyle gittim ve bayıldım, umarım o güzellik korunur.
inşallah abla, oraya gittiğimde sanki türkiye de değilmişim gibi geliyor. kıymet bilinesi yerler

Bizde tatil plani yapiyorduk eylul gibi cok iyi oldu bunu gormem =)
Inceledim siteyi harika yaa..

Çok canım sıkıldı gerçekten. Bohem her ne kadar tarzım olmasa da dolabımda ne var ne yok çıkarttım ortaya bir şeyler. Amaç hem eğlence hemde üyelerden bohem hakkından bol fikir alışverişinde bulunup bilgilenmek idi.
Hiç vaktim olmamasına rağmen eğlence için soluğu burada alıyorum. Bu güzel sitede bu tarz olayların bir daha olmamasını dilerim. Yarışmacı arkadaşları kutlarım. Çok üzgünüm.... :KK42:

X