- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.041
açıklansın tabi canımm eğlencemizinde içine ettiler sondan birincide olsam güzeldi baa..kazen,çok teşekkürler. 2ci üyeliği yazdığın için.
bundan sonra kimse cesaret edemez buna artık. iyi ki yaptın bunu. devamıda olursa yine açıklansın istiyorum.
tekrar sağol
sen gönlümüzün birinsisin dermişim bende. şirine kakao..açıklansın tabi canımm eğlencemizinde içine ettiler sondan birincide olsam güzeldi baa..
canım fake oylar temizlenince ne oolacak,yarışma bitmeden kapandı,herkes yarışmaya kaldığı yerden devammı eder sence bu kadar şaibeden sonra.
canım 13 numaramı13 nmarayada fake oy atılmış galiba
Kazen duzeltme yapti :)canım 13 numaramı
ben degılım cnm13 nmarayada fake oy atılmış galiba
tskler cnm acıklaman ıcınFake oy dioneye değil bana atıldı. O yüzden dioneyle ilgili bir şey mi var dedim.
kakao sen varmısın yarışmadaaçıklansın tabi canımm eğlencemizinde içine ettiler sondan birincide olsam güzeldi baa..
sondan birincide olsam katılırım ayolsen gönlümüzün birinsisin dermişim bende. şirine kakao..
12 dmıvardımm tabii
ciddimisin kaçtın canım yasak değise söyle ben merek ediyorum senivardımm tabii
yıldırmasın böyle durumlar şekerim eğlenmek güzel bir şaibe olayını kazen çözer yahu adamada yazık sabahtan beri eminim uğraşıyordur çözecem diye . katıl sen kuzum katıl ve ilk katılmışsın ama fıstık gibiymişsinde..etmez tabide 9 fake oyumu düşünca ki nowengianın kendiside bana oy atmış onuda düşersek 4 numaraymla berabere kalıyoruz. zaten birinci gelsemde kimsenin güveni kalmadı. ortalama 1 aydır takip ediyorum bu yarışmayı ilkkez de bi yarışmaya katıldım. cidden çok üzüldüm bu duruma, konuya vakif olmayan ama üstün körü duyan birisi benim çokta hak ederek kazanmadığımı düşünecek kazanırsam. ne acı.
canım yarışma süresinde bitmedi ki zaten,olay sen değilsin,bir üye var burada ben ismini biliyorum,ayyy anlatamıyorum,sen katıl yarışmalara bu arada devam etetmez tabide 9 fake oyumu düşünca ki nowengianın kendiside bana oy atmış onuda düşersek 4 numaraymla berabere kalıyoruz. zaten birinci gelsemde kimsenin güveni kalmadı. ortalama 1 aydır takip ediyorum bu yarışmayı ilkkez de bi yarışmaya katıldım. cidden çok üzüldüm bu duruma, konuya vakif olmayan ama üstün körü duyan birisi benim çokta hak ederek kazanmadığımı düşünecek kazanırsam. ne acı.
yasak masak bitti 12 kapşonlu güzelll dermişimmciddimisin kaçtın canım yasak değise söyle ben merek ediyorum seni