- 12 Temmuz 2006
- 55.492
- 212.744
- 52
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.061
Bir ana üyelik bir 2. Üyelikle.bu arada 2ci üyelikle geen 2 kişiye nasıl oyy atabildi
Yalnız ben 43 yaşına çok boş boş gelmişim gerçekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ana üyelik bir 2. Üyelikle.bu arada 2ci üyelikle geen 2 kişiye nasıl oyy atabildi
haa. ben 2ci üyeliğiyle 2 kişiye verdi anladımdı. sonra çıktı ortaya jookere vermiş. ne yarışma oldu ya. nazara geldik. kurşunmu döktürsek ne:)Bir ana üyelik bir 2. Üyelikle.
estağfurullah mune hanım,ben de bu yaşımda göremeyeceğim şeyler gördüm inanın,yalnız benden iyi dedektif olurya güldüğüme bakmayın çok üzgünüm herkes adınaBir ana üyelik bir 2. Üyelikle.
çok üzüldün farkındayım. ama hakkını sonuna kadar savundun. v e gerçekler çıktı ortaya.estağfurullah mune hanım,ben de bu yaşımda göremeyeceğim şeyler gördüm inanın,yalnız benden iyi dedektif olurya güldüğüme bakmayın çok üzgünüm herkes adına
ben kimsenin günahını almak istemedim,ben kendimi sanırım yeteri kadar ifade edemiyorum,çok üzgünüm çoook,çünkü ne yaptım ben bu insanlara,ne kötülüğüm dokundu,bu kadar sessiz dururken nasıl olurda hedef oldum.yamukprenses ,böylece kazenin son mesajından sonra haklılığın ortaya çıktı.
şunu anladım ben,haklıysan kkda çıkıyor ortaya. kazenede teşekkürler. bir bir çıkardı valla. bravo
kıskanılıyorsun ŞEFİMM.. bak göreceksin sen bi daha geç beni yemeklerde ben sana neler edecemm..öpüyorum seni yavrum her yönünle harikasınn..o tepki verilen yarışmacı işte benim.
sadece bı kısı degıl durustce yarısan cok kısı var ki..yamukprenses ,böylece kazenin son mesajından sonra haklılığın ortaya çıktı.
şunu anladım ben,haklıysan kkda çıkıyor ortaya. kazenede teşekkürler. bir bir çıkardı valla. bravo
vuuu sende fıstıkmışsınyasak masak bitti 12 kapşonlu güzelll dermişimm
zaten yarışmacıların hepsi dürüsttü. kazende belirtti dışardan olmuş zaten olay.sadece bı kısı degıl durustce yarısan cok kısı var ki..
teşekkür ederimm azıcık ucundan kıyısından fıstık olurumm yok be yavru ne fıstığıı benden olsa olsa leblebi olur..vuuu sende fıstıkmışsın
valla bravo çıkardı ortaya beaa.. alkış onaayamukprenses ,böylece kazenin son mesajından sonra haklılığın ortaya çıktı.
beğendim ciddenteşekkür ederimm azıcık ucundan kıyısından fıstık olurumm yok be yavru ne fıstığıı benden olsa olsa leblebi olur..
hiç üzülecek bir durum yok hakkını savundun helal sanaestağfurullah mune hanım,ben de bu yaşımda göremeyeceğim şeyler gördüm inanın,yalnız benden iyi dedektif olurya güldüğüme bakmayın çok üzgünüm herkes adına
sağol canımm dedim sana siysette takılma hep bak ramazan sofraları var gel orayada azıcık yorum yap hepimize kk geniş bir aile şekerimm.. ama munenin cımbızından uzak durarak gell..beğendim cidden