- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
yani seni geçeyim sen kazanma diye mi bana oy verdi o şahıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kazen bulurr... anladığım kadarıyla bir kişi ama bir çok üyelik almışş şaşkın ayol nelerle uğraşmışş..yani seni geçeyim sen kazanma diye mi bana oy verdi o şahıs
şimdi öyle demek ayıp olur,kısacası işte öyle gibibu eda birinin arkadaşı burada,yarışmayla hiç alakası olmayan birinin,çok şey biliyorum susuyorum,bende de öyle oy çıkarsa hiç şaşırmam,millet nelerle uğraşıyoryani seni geçeyim sen kazanma diye mi bana oy verdi o şahıs
niye heba olsunki birinci kim belli aynı kişi tarafında alınıp verilen oyla geri alınacak ve hak sahibine iade edilecek oky cimyazık ya. gerçekten üzüldüm. o kadar emek , o kadar zaman. heba oldu.
ohaaaaaaa hadi cnmm. aranızdaki sorun nebuyurun buradan yakın 2.üyelik norwegian mış,hayır onun derdi ne benimle
umarım canım.niye heba olsunki birinci kim belli aynı kişi tarafında alınıp verilen oyla geri alınacak ve hak sahibine iade edilecek oky cim
inan canım bende bilmiyorum,bilsem yazarımda varmış demekki ona sormak lazım,keşke herkes şeffaf olsa,bak bir oyunu sana bir oyunu 5 noya atmış,iki tarafında gönlünü yapıyor amabirde bana belden aşağı yorum yapıyorohaaaaaaa hadi cnmm. aranızdaki sorun ne
Kazan burada dioneyle ilgili ne diyor :/13 numaralı dionee'ye verilen 2. üyelik ile ilgili
bencede fake oylar temizlenince herşey belli olabilirniye heba olsunki birinci kim belli aynı kişi tarafında alınıp verilen oyla geri alınacak ve hak sahibine iade edilecek oky cim
13 nmarayada fake oy atılmış galibaKazan burada dioneyle ilgili ne diyor :/
vay beee norwegian niye böyle bişi yapmışkii..buyurun buradan yakın 2.üyelik norwegian mış,hayır onun derdi ne benimle
Fake oy dioneye değil bana atıldı. O yüzden dioneyle ilgili bir şey mi var dedim.13 nmarayada fake oy atılmış galiba
onada atmışlar demekki.Fake oy dioneye değil bana atıldı. O yüzden dioneyle ilgili bir şey mi var dedim.
canım fake oylar temizlenince ne oolacak,yarışma bitmeden kapandı,herkes yarışmaya kaldığı yerden devammı eder sence bu kadar şaibeden sonra.bencede fake oylar temizlenince herşey belli olabilir