- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yapma abi..Bende üzerine kusarım görürsün gününü
Hemen çıkalım o zaman
Mezuniyetimi yaptim geldim:))))Nerelerdesin sen cânim :)
Sen niye beni sevmiyon artıkMezuniyetimi yaptim geldim:))))
Çünkü beni pirayeyle aldatıyosunSen niye beni sevmiyon artık
Ay avuç içi kadar şehirde nereye gidicez ayol 2 adım yürüdük sadeceeeÇünkü beni pirayeyle aldatıyosun
Birlikte nerelere gidiyosunuz siz
Pişi mi yiyosunuz sizAy avuç içi kadar şehirde nereye gidicez ayol 2 adım yürüdük sadeceee
Ben seni aldatır mıyım kuşummm,ayıp olmasın diye şaaptim
Pisi yapmış getirmiş sağolsun,aldı kucağına hepsini yediPişi mi yiyosunuz siz
Bana selfi çekip Atin bidakine
Hic bi tabak yediginizi duymadım caaaaniiimPisi yapmış getirmiş sağolsun,aldı kucağına hepsini yediBaşka tarafa bakarken caktirmadan 1 tane aldim,yediğim o yani temem cekeriz
Pisi yapmış getirmiş sağolsun,aldı kucağına hepsini yediBaşka tarafa bakarken caktirmadan 1 tane aldim,yediğim o yani temem cekeriz
neler ogrendımmm vay beeeHic bi tabak yediginizi duymadım caaaaniiim
yarında yarınn
hayatım bende katılıyorumda yarın atacam margama resimleride ondan şettimm..Ne yarin kiz?
hayatım bende katılıyorumda yarın atacam margama resimleride ondan şettimm..
kot pantalonda sana vermişim oyumu çok güzel olmuştun yavruu.. 2. liğini tebrik ederim bu ara saçının rengi kendininmi boyamı pek beğendimm..Vaayy hadi bakalim..bende katildim.dun attim fotomu
kot pantalonda sana vermişim oyumu çok güzel olmuştun yavruu.. 2. liğini tebrik ederim bu ara saçının rengi kendininmi boyamı pek beğendimm..
anladım canım ama kıyafet on numaraydı beğendimm ..Sacimin kendi rengi canim sadece sag tarafin uclarinda hafif balyaj var.bi taraf uzun bi taraf kisa model var ya oyleydi o yuzden o tarafa azcik boya attik
anladım canım ama kıyafet on numaraydı beğendimm ..