- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bohem tarzı ne diye okudum meğersem tam benim tarzımmış :) daha önce farkında olsaydım yarışmaya kesinlikle katılırdım
Waw tamamDaha yarisma baslamadi katilabilirsin
Kalabaliksiniz yine canim :) sayi vermiyorum son gune dogru anca yakin deger soyluyorum az kaldi yarismayaaarakipler çoğalıyor. kaç kişi oldu acabaHuy Meselesi
hiç bu tarzda giyinmiyorum :))))) üstüm bohem ise altım kesin rüküş oluyor,altım bohem ise üstüm rüküş oluyor :)))) yahu spor giyimde bile bir rüküşlük yapabiliyorum :))))))))
Bekliyorum canim ozeldn atarsin resmini.. :) guzel yarisma olacakWaw tamam
Kokusummm resimlerini dort gozle beklemedeyim :)hayatım bende katılıyorumda yarın atacam margama resimleride ondan şettimm..
Ben gecende sana mesaj atiyorum diye gitmisim baska bir uyeye mesaj atmisim nasil utandim bilsen.. kiviramadim daCok tesekkur ederim canim benim.insallah bunda da begenirsin.
cok var cok toparlan gel canim beklemedeyimmBu ne zaman basliyodu daha zaman var mi :) banim kalkti derken regl oldum 3 4 gune atarim :)
Hayir canim belli degil.Marga,yeni konsept belli mi? :)
canım şu yarışma vesilesiyle sandalet aldım kii zaten alacaktım sebebp oldu bugün aldım ya bu akşam ya yarın resimlerKokusummm resimlerini dort gozle beklemedeyim :)
Ben gecende sana mesaj atiyorum diye gitmisim baska bir uyeye mesaj atmisim nasil utandim bilsen.. kiviramadim da
Ya sorma nickler o kadar cok benziyordu ki ben sen sandim sonra kiz bana o ne ya diyince kafama dank etti hahaHahahaneyse olur oyle arada
Gule gule kullan tatlim benimmm :) merakla bekliyorummmmcanım şu yarışma vesilesiyle sandalet aldım kii zaten alacaktım sebebp oldu bugün aldım ya bu akşam ya yarın resimler
elinde..yapmaya çalıştım bişiler iştee..
Hayirli ramazanlar herkese :)
Sagolasin canim benim :)Hayirli ramazanlar.