- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende ekmek haric birde yagli kizartmalar haric ne bulursam yiyorum valla :)her şeyin light ürünü. süt peynir yoğurt. yumurta rahat yerim. mesela iki hafta önce iki tane minik ekmeklerden aldım, iki tanesi bir tane gibi geliyor. dilimleyip buzluğa atıyorum.daha bitmedi düşün ekmek o kadar az yeniyor. kızartma hiçbir şey yok. sebze et tavuk ızgara veya fırın, mesela mercimek çorbası yağsız falan. balıktan çekinmem. bakliyatlar da ekmeksiz. pirinç hiç yok. patates mümkün oldukça yok. dıdının dıdısı yani öyle.sebze sınırsız yerim mesela akşamları domates soğan minicik doğrayıp sirke ekleyip yiyorum. yarım kilo domates yiyebilirim bir salatada, kalorisi çok düşük diye.
ama kızartmaydı, yemeğin suyuna ekmeği banıp banıp yemelerdi çok eskide kaldı. başlarda çok eksik geliyordu ama alıştım. zaten çayda kahvede şekeri bırakalı 2-3 yıl olmuştu.
ya en azından son ikiye kalsaymış şilanın tarzı falan yoktu bence bende üzüldüm hiç adil değilAynen yaaaa ezgi birinci oldu. Coh uzuldum
harbiyi kaçırdım marga kurtardım kendimi aklın varsa kaçTenhalarda bulusalim harbisimmmm :)
LaaannnNasilsin abicim :)
seni mı kırcaz bebek
Valla ben gulsahin olmasini istiyordum o kiz cidden still sahibiydi..gülsah o kadar şaşırdı kı gıderken ayagı takıldıiticilikten kaybettı.
ya en azından son ikiye kalsaymış şilanın tarzı falan yoktu bence bende üzüldüm hiç adil değilgeçen sezonda birinci olan kız adıneydi ya oda hiç haketmemişti mıy mıy 1. oldu ha kim oy veriyor bunlara
harbiyi kaçırdım marga kurtardım kendimi aklın varsa kaçbak sanada seksüü bakışlar atabilüüü
stılı ayrı canım. ama cok burnu havadaydıValla ben gulsahin olmasini istiyordum o kiz cidden still sahibiydi..
Sor bebisin nasil :)
Sen gorursun senin profiline gelip harbi abi nasilsin diyecegimmLaaannn
Baaayyyyy
bak bebek dedim sana küsmeAy evet bende gıcık oldum. Kesin gulsah olur diyodum
Buluşalım bebeğimmmmdeadline bana abi dedi marga
ya gördüm bugün izledim şoka girdi ilk ikide görüyordu kendini o da bencede biraz sempatik olabilseydi 1. olurdu tarzı vardı çünkügülsah o kadar şaşırdı kı gıderken ayagı takıldıiticilikten kaybettı.
Ya ben cok izlemedim bu sezonu ama kesinlikle ezgi olmamaliydi bari şilan olsaydi. O daha cok hak ediyordu bence birinciligi..stılı ayrı canım. ama cok burnu havadaydı
ve cok oyuncuydu
ordan kaybettı
bebiş iyidir heralde
abi deme kankama ona sadece ben abi diyebilirim margaSen gorursun senin profiline gelip harbi abi nasilsin diyecegimm
Göz ardı ederim seniSen gorursun senin profiline gelip harbi abi nasilsin diyecegimm
Çok prensipli bir insanim ben. Sarktigim kizla kanka olmambak bebek dedim sana küsmearkadaş kalalım mı kanka olalım biz
aynen ezgi kıl kuyrugu olmamalıydıYa ben cok izlemedim bu sezonu ama kesinlikle ezgi olmamaliydi bari şilan olsaydi. O daha cok hak ediyordu bence birinciligi..
Aman aman iyi olsun masallah :)
hmm anladım ama düşün yinede bak kestirip atmaGöz ardı ederim seni
Çok prensipli bir insanim ben. Sarktigim kizla kanka olmam
Bana gerek kalmamışGöz ardı ederim seni
Çok prensipli bir insanim ben. Sarktigim kizla kanka olmam
I ıhhhhmm anladım ama düşün yinede bak kestirip atma
Nevos ne zamandir evini taşlamadim diye kendini güvende hissetmeBana gerek kalmamışSiz birbirinize düşmüşsünüz
Önce adresimi bulmalısınI ıhhh
Nevos ne zamandir evini taşlamadim diye kendini güvende hissetme
Buldum kiiiiÖnce adresimi bulmalısın
SöylememNasıl
En sevdiğim hemşom nasılsın
SöylememIyiyimm şekerim sen nasılsın pazartesi evde ol nevos kapina dayancam