- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
geçen sezonda da emelin olmasına şaşırmıştım ezginin olacağını bekliyordumaynen ezgi kıl kuyrugu olmamalıydı
ben şilan olur belkı dıye dusunmustum
ama ezgi oldu işte..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen sezonda da emelin olmasına şaşırmıştım ezginin olacağını bekliyordumaynen ezgi kıl kuyrugu olmamalıydı
ben şilan olur belkı dıye dusunmustum
ama ezgi oldu işte..
aaaaa nereye ablacım hadi hayırlı olsun :)
İyiyim canım sağol
Biz yarın taşınıyoruz başka zaman beklerim
Yok canım nerdeTayin daha belli olmadıaaaaa nereye ablacım hadi hayırlı olsun :)
Şuan harbinin profiline saldırıda bulundum harbi abim benim yaaaaYok canım nerdeTayin daha belli olmadı
Harbi evimi taşlamaya gelecekmiş bende bahane uyduruyorum
Ha söylediğin iyi oldu yarin geleyim o zaman zaten hataya gidicektim ordan sizin eve geceriz
İyiyim canım sağol
Biz yarın taşınıyoruz başka zaman beklerim
kız bak lop tavsanim dedik bagrima bastım,bitli saçını yoldurtma banaaaŞuan harbinin profiline saldırıda bulundum harbi abim benim yaaaa
bende taşınıyoruz diyince belli oldu sandım ablacım :)
şuratına hapşurursam marga gribine kapılıyşınnn tamam mıııııkız bak lop tavsanim dedik bagrima bastım,bitli saçını yoldurtma banaaa
Ohhh ohhh Allah muhabbetinizi artırsınŞuan harbinin profiline saldırıda bulundum harbi abim benim yaaaa
bende taşınıyoruz diyince belli oldu sandım ablacım :)
Biz bu gece taşınmaya karar verdikHa söylediğin iyi oldu yarin geleyim o zaman zaten hataya gidicektim ordan sizin eve geceriz
Bende üzerine kusarım görürsün gününüşuratına hapşurursam marga gribine kapılıyşınnn tamam mııııı
Hemen çıkalım o zamanBiz bu gece taşınmaya karar verdik
Gel hemşom ben senden gelecek herşeye razıyımBende üzerine kusarım görürsün gününü
Hemen çıkalım o zaman
Öyle diyosun ki gelmekten vaz geceyim dimi uyanikkk yemezlerrGel hemşom ben senden gelecek herşeye razıyım
Yok ben ciddiyimÖyle diyosun ki gelmekten vaz geceyim dimi uyanikkk yemezlerr
neyce oluyo bu tam olarakSssssdd
Şişkocaneyce oluyo bu tam olarak
Haa benm siskocam pek yok,derdimi anlatacak kadar var.anlamadım o yuzdenŞişkoca
Yalaaaann..Haa benm siskocam pek yok,derdimi anlatacak kadar var.anlamadım o yuzden
Nerelerdesin sen cânim :)Şişkoca
Emin misin nevom yaaa..Gel hemşom ben senden gelecek herşeye razıyım