En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

ben ömür boyu diyetteyim artık. yeme alışkanlığımı değiştirdim. şeker karbonhidrat yağ minimum.
aslında en doğrusu ama öylede hayat mı çekilir ya,ben hayatta dayanamam,düşünsene kızarmış patates,yanında ketçap mayonez offf misss,yada çıtır çıtır ağıza gelen çikolata parçacıklı dondurma yenmez mi yaaa,nasıl canın çekti mi

hahahah ne kadar zamandır patates kızartması yemediğimi hiç söylemeyim o zaman.

Ya gecende haber de okumustum baslayacakti sanirim bbg..

Ya ben su utopyanin artik finalini gormek istiyorum yaaa :)
evet bbg yi aylardır sayıklıyordum en sonunda tekrar starda başlayacağını okudum çok sevindim,eskisi gibi olursa izlerim.kalkıp show da seda sayanın programlarında ki gibi ajanstan adam çağırırlarsa izlemem.
ütopya sanırım eylüle kadar devam edecek diye biliyorum

Nasil bitecek hic eksilme olmuyotmus gibi geliyor bana. Gidenin ardindan biri geliyor:)

Darisi basimiza jokerim. Ya ben yagli pek yemiyorum hamur isi beni benden aliyor hamur yemekten hamur gibi olcam

Darisi basimiza jokerim. Ya ben yagli pek yemiyorum hamur isi beni benden aliyor hamur yemekten hamur gibi olcam
kendimi kötü hissetmeme neden oluyorsun jookeryan tarafımda ki boş kola ve cips kutularına tekrar baktım ve utandım
: )))
her türlü hamura kızartmaya kalorili şeye bayılıyorum ben de ama canım çektiğinde aklıma kalorisi geliyor. sonra o kalorileri nasıl yakacağım... derken yemekten vazgeçmişim. takıntıya dönüştü benimki biraz. eşimle birlikte birbirimize gaz vere vere bu hale geldik. o benden de beter. gram gram kalori protein hesaplarıyla yaşıyor. yani işte kilo hem kötü hem de her türlü hastalığa neden oluyor diye motiveyle yapıyoruz. işte yağ karbonhidrat ve şekere vücudumuzun ihtiyacı yok, yediğimiz çoğu şeyde bunlar zaten var, ek olarak almak sağlıksız diye diye kendimi şaapııyorum... : ) zor biraz. zamanla oturuyor. hani hiç yemiyor da değilim iki haftada bir iki dilim baklava yiyebilirim.
kilo kötü şey arkadaşlar. siz de yiyin aferin
böyle yemeyince hayattaki en güzel şey yemek yemek gibi geliyor. bazen canım bir şey çekmiyor sadece kalori yüklü şeyler yemek istiyorum. yüzüm düştü.

iyi geceler kızlar.

Peki ne yiyorsunuzzzz canim

iyi geceler canım,görüşürüzbu arada hiç gaza gelmedim yemeye ısrarla devam edicem sanırım

Peki ne yiyorsunuzzzz canim
her şeyin light ürünü. süt peynir yoğurt. yumurta rahat yerim. mesela iki hafta önce iki tane minik ekmeklerden aldım, iki tanesi bir tane gibi geliyor. dilimleyip buzluğa atıyorum.daha bitmedi düşün ekmek o kadar az yeniyor. kızartma hiçbir şey yok. sebze et tavuk ızgara veya fırın, mesela mercimek çorbası yağsız falan. balıktan çekinmem. bakliyatlar da ekmeksiz. pirinç hiç yok. patates mümkün oldukça yok. dıdının dıdısı yani öyle. sebze sınırsız yerim mesela akşamları domates soğan minicik doğrayıp sirke ekleyip yiyorum. yarım kilo domates yiyebilirim bir salatada, kalorisi çok düşük diye.
ama kızartmaydı, yemeğin suyuna ekmeği banıp banıp yemelerdi çok eskide kaldı. başlarda çok eksik geliyordu ama alıştım. zaten çayda kahvede şekeri bırakalı 2-3 yıl olmuştu.

Birlikte yarismanin nabzini tutariz artik..

Sahurda da doktorlari izleriz demi birlikte
ohoo süper yani doktorlar başlasında milyonuncu tejkrarını izleyelim marga sahurda

hmm canım çekti iyiki bunları okumadan yatmısım dün ben gece rüyama girerlerdi
süpersin ya bence güzel şey kilo vermeye çalışan ve kendimi bildim bileli kilolu biri olarak bende hedefe ulaşınca tekrar çıkmak istemiyorum sanırım bende senin yolundan giderim arada kaçamak olur tabi ama arada tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…