- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
daha var dur oraya ben sana zamanı gelince resim atarım before after yaparsın marga kaynak olarak sağlam kaynak dersin
evet onun bıyıklarını örüp boncuk takıcam benSaçlarına değilde bıyklarına nazar olabilirKimse bulamaz bu bıyıkları
evet hem yanık,hem dip boyası gelmiş,hem inci dişli,hemde pala bıyıklı,bidene o bideneyanık saçlı dimi harbiii
bende ona bakıyorum reklaaaam vaar ne zaman bitcek ki
yiyorum kuzum ama gün boyu oruç tutunca sanırım mide küçülüyor,iftarda şunu yiycem şunu içicem diyorum ama öyle olmuyor işte hemen doyuyorum,sanırım mide küçülüyor.Akşam bir şey yemiyor musun kuzum ah ah darısı başımıza
evet onun bıyıklarını örüp boncuk takıcam ben
evet hem yanık,hem dip boyası gelmiş,hem inci dişli,hemde pala bıyıklı,bidene o bidene
yiyorum kuzum ama gün boyu oruç tutunca sanırım mide küçülüyor,iftarda şunu yiycem şunu içicem diyorum ama öyle olmuyor işte hemen doyuyorum,sanırım mide küçülüyor.
hem benimki mevsimsel zayıflama canım,hemen geri alıyorum sonra,sanırım 5 yıldır aynı kilodayım.
o dert bende de var,bende kola ve çikolata müptelasıyım,asla vazgeçemiyorum,halbuki en faydalı şeylerYa ben şekerden vazgeçemedim , bir vazgeçebilsem güzel olacaktı ya
ezgi varken öncelik onun ya
aynı kiloda kalabilmeyi başaran insanlara hayranım ayakta alkışlıyorum seni şu anevet onun bıyıklarını örüp boncuk takıcam ben
evet hem yanık,hem dip boyası gelmiş,hem inci dişli,hemde pala bıyıklı,bidene o bidene
yiyorum kuzum ama gün boyu oruç tutunca sanırım mide küçülüyor,iftarda şunu yiycem şunu içicem diyorum ama öyle olmuyor işte hemen doyuyorum,sanırım mide küçülüyor.
hem benimki mevsimsel zayıflama canım,hemen geri alıyorum sonra,sanırım 5 yıldır aynı kilodayım.
koladan vazgeçeli çok oldu zor oldu ama başardımo dert bende de var,bende kola ve çikolata müptelasıyım,asla vazgeçemiyorum,halbuki en faydalı şeyler
teşekkürederim canım,ama fit değilim bu arada,aynı dediysem yıllardır 64 kiloyum ama yaşım 35,ama 23 yaşındayken falan 47 lerdeydim,ahhhh gençlik ahhhezgi varken öncelik onun yaondaki değişim harika spor falan fıstık fıstık
aynı kiloda kalabilmeyi başaran insanlara hayranım ayakta alkışlıyorum seni şu an
çikolatan belki vazgeçebilirim ama koladan asla,sigarayı bile bırakalı yıllar oldu ama kolayı bırakamıyorum,başarırsan bana da haber verkoladan vazgeçeli çok oldu zor oldu ama başardımçikolata mı dedin bak bende uğraşıyorum onun içinde güzel şeyler neden zararlı biri bana anlatsın
bence iyisin yine fena değil kilon normal sınırlardateşekkürederim canım,ama fit değilim bu arada,aynı dediysem yıllardır 64 kiloyum ama yaşım 35,ama 23 yaşındayken falan 47 lerdeydim,ahhhh gençlik ahhh
kola bağımlılığı da sigara gibi insan bırakamıyor bak haklısın inşallah bırakabilrisin bir günçikolatan belki vazgeçebilirim ama koladan asla,sigarayı bile bırakalı yıllar oldu ama kolayı bırakamıyorum,başarırsan bana da haber ver
yok canım almıyorum,bazen 62 falan oluyorum ama sonra yine alıyorum 64 oluyorum,sabit yani.gerçi hiçte zayıflıycam diye uğraşmadım,bir iki kere diyet yapayım dedim,2.gün bıraktımbence iyisin yine fena değil kilon normal sınırlardakilo almamakta iyi ama en azından daha fazla çıkmıyorsun
eğer şu anki kilondan memnunsan bir sorun yok bence kilon fazla değil çünkü sabit tutabiliyorsun demek ki kilo almamaya bak yeter benceyok canım almıyorum,bazen 62 falan oluyorum ama sonra yine alıyorum 64 oluyorum,sabit yani.gerçi hiçte zayıflıycam diye uğraşmadım,bir iki kere diyet yapayım dedim,2.gün bıraktımdevam etsem kesin zayıflarım da yemeyi seviyorum ama
yok almıyorum canım kendimi çiviledim ben ama memnunmuyum tabiiki de hayır,şöyle 55 falan olsam süper olacak ama işte diyet işine pek girişemiyorum ben.başka sebeplerimde var ayrıca.eğer şu anki kilondan memnunsan bir sorun yok bence kilon fazla değil çünkü sabit tutabiliyorsun demek ki kilo almamaya bak yeter benceyemek yemek güzel şey ya bende seviyorum
sağol canım buna katıldım makyajıda isterdim ama hem malzeme yok yeterli elimde hemde baya iddialı bir kategori takip etmekle yetineceğim artık onu ama çok merak ediyorum çıkacak makyajlarıyok almıyorum canım kendimi çiviledim ben ama memnunmuyum tabiiki de hayır,şöyle 55 falan olsam süper olacak ama işte diyet işine pek girişemiyorum ben.başka sebeplerimde var ayrıca.
katıldın değil mi sen yarışmaya?makyaja da bekliyoruz
okey bende oraya katımak istiyorum,ne yapacağımı merak ediyorum ve denemek istiyorum,vakit geçiyor ve eğlenceli.sağol canım buna katıldım makyajıda isterdim ama hem malzeme yok yeterli elimde hemde baya iddialı bir kategori takip etmekle yetineceğim artık onu ama çok merak ediyorum çıkacak makyajları
Bana kola icmek yasak ama arada yurutuyorummm.. :)o dert bende de var,bende kola ve çikolata müptelasıyım,asla vazgeçemiyorum,halbuki en faydalı şeyler
Ezgi de tribe girmis. Kilo aldim kilo aldim diyem kilo falan almamis yaaaaa uyduruyorezgi varken öncelik onun yaondaki değişim harika spor falan fıstık fıstık
aynı kiloda kalabilmeyi başaran insanlara hayranım ayakta alkışlıyorum seni şu an
diyettemisin margam,kız senin zayıflamaya mı ihtiyacın var,dal gibisin zatenBana kola icmek yasak ama arada yurutuyorummm.. :)
Sende kilolu degilsinnnnn yaaaa tribe girmeyinnnn bosunaaaateşekkürederim canım,ama fit değilim bu arada,aynı dediysem yıllardır 64 kiloyum ama yaşım 35,ama 23 yaşındayken falan 47 lerdeydim,ahhhh gençlik ahhh
kimi tutuyorsun,benim favorim mihribandı,kız gitti bilerek elendi yaEzgi de tribe girmis. Kilo aldim kilo aldim diyem kilo falan almamis yaaaaa uyduruyor