En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Saçlarına değilde bıyklarına nazar olabilirKimse bulamaz bu bıyıkları
evet onun bıyıklarını örüp boncuk takıcam ben

yanık saçlı dimi harbiii

bende ona bakıyorum reklaaaam vaar ne zaman bitcek ki
evet hem yanık,hem dip boyası gelmiş,hem inci dişli,hemde pala bıyıklı,bidene o bidene

Akşam bir şey yemiyor musun kuzum ah ah darısı başımıza
yiyorum kuzum ama gün boyu oruç tutunca sanırım mide küçülüyor,iftarda şunu yiycem şunu içicem diyorum ama öyle olmuyor işte hemen doyuyorum,sanırım mide küçülüyor.
hem benimki mevsimsel zayıflama canım,hemen geri alıyorum sonra,sanırım 5 yıldır aynı kilodayım.

Ya ben şekerden vazgeçemedim , bir vazgeçebilsem güzel olacaktı ya

tatlibikiz ile siz o bölümün en merak edilen üyeleri olursunuzzzzzz
ezgi varken öncelik onun ya ondaki değişim harika spor falan fıstık fıstık
aynı kiloda kalabilmeyi başaran insanlara hayranım ayakta alkışlıyorum seni şu an

ezgi varken öncelik onun ya ondaki değişim harika spor falan fıstık fıstık

aynı kiloda kalabilmeyi başaran insanlara hayranım ayakta alkışlıyorum seni şu an
teşekkürederim canım,ama fit değilim bu arada,aynı dediysem yıllardır 64 kiloyum ama yaşım 35,ama 23 yaşındayken falan 47 lerdeydim,ahhhh gençlik ahhh

bence iyisin yine fena değil kilon normal sınırlarda kilo almamakta iyi ama en azından daha fazla çıkmıyorsun
yok canım almıyorum,bazen 62 falan oluyorum ama sonra yine alıyorum 64 oluyorum,sabit yani.gerçi hiçte zayıflıycam diye uğraşmadım,bir iki kere diyet yapayım dedim,2.gün bıraktımdevam etsem kesin zayıflarım da yemeyi seviyorum ama

eğer şu anki kilondan memnunsan bir sorun yok bence kilon fazla değil çünkü sabit tutabiliyorsun demek ki kilo almamaya bak yeter bence yemek yemek güzel şey ya bende seviyorum

eğer şu anki kilondan memnunsan bir sorun yok bence kilon fazla değil çünkü sabit tutabiliyorsun demek ki kilo almamaya bak yeter bence yemek yemek güzel şey ya bende seviyorum
yok almıyorum canım kendimi çiviledim ben ama memnunmuyum tabiiki de hayır,şöyle 55 falan olsam süper olacak ama işte diyet işine pek girişemiyorum ben.başka sebeplerimde var ayrıca.

katıldın değil mi sen yarışmaya?makyaja da bekliyoruz

sağol canım buna katıldım makyajıda isterdim ama hem malzeme yok yeterli elimde hemde baya iddialı bir kategori takip etmekle yetineceğim artık onu ama çok merak ediyorum çıkacak makyajları

sağol canım buna katıldım makyajıda isterdim ama hem malzeme yok yeterli elimde hemde baya iddialı bir kategori takip etmekle yetineceğim artık onu ama çok merak ediyorum çıkacak makyajları
okey bende oraya katımak istiyorum,ne yapacağımı merak ediyorum ve denemek istiyorum,vakit geçiyor ve eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…