- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Biraz daha iltifat edersen kucaklayip kacircam seni haberin olsun
marga kurtarsan sen kurtarırsın bak kaybolursam kimin kaçırdığı bellisen kimi kucaklıyorsun hop !
uffff aklımdan geçenleri yazmışssın yaaaaa aşk olsunTüyü yolunmus tavuğu döneyim,kimse bana bakmasin,tüm karizmam yerle bir olsun istiyon demiiiii yemezlerrrr
Yok canım ben 1 aydır, en çok yeme yarışmasına katıldım ara verememkilo verdin mi ablacım sen
selam yamuşumm yaaa , harbi bana hakaret ediyor kibleyin şu sarışını yaaaahuhuhu kızlar neler yapıyorsunuz,nasılsınız
çok tehlikeli olmadan o zman kaçayım ben buralardan
marga kurtarsan sen kurtarırsın bak kaybolursam kimin kaçırdığı belli
Senin cigerini bilirim ben lop tavsanimuffff aklımdan geçenleri yazmışssın yaaaaa aşk olsunbeyin okumaya ne zamandır hobi haline getirdin
Gelme hemşom nazarlaraNevos nazara mi geleyim?
harbidir o,ne yapsa yeridir,idare edicez artıkselam yamuşumm yaaa , harbi bana hakaret ediyor kibleyin şu sarışını yaaaa
Prensesim gelmişhuhuhu kızlar neler yapıyorsunuz,nasılsınız
sanırım bende verdiklerimi geri alacağım öyle görünüyor yandımYok canım ben 1 aydır, en çok yeme yarışmasına katıldım ara veremem
Kilo almadım vermedim aynıyım
nevrestem sana dün gece selam verdim selamım havada kalmışPrensesim gelmiş
Bana komplo kuruyorlar prensesim
Aaaaa kabullenmeyelimmm yaaaaharbidir o,ne yapsa yeridir,idare edicez artık
Umarım almayız canımsanırım bende verdiklerimi geri alacağım öyle görünüyor yandım
inşallah ablacım ramazanda geliyoooor :)Umarım almayız canım
Prensesim ben sana bugün yaptıklarımı anlatsam dinlemez kaçarsınnevrestem sana dün gece selam verdim selamım havada kalmış
üzülme sen nevoşum bi çelme takarız olur biter
Yamıh hiç harbi öyle şey yapmazda demiyon haaa korusana beniiiharbidir o,ne yapsa yeridir,idare edicez artık
bak ben geldim kayboldu,nereye gittinAaaaa kabullenmeyelimmm yaaaasen napıyorsun canım