En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

okey bende oraya katımak istiyorum,ne yapacağımı merak ediyorum ve denemek istiyorum,vakit geçiyor ve eğlenceli.
gelip oy kullanırım bakalım umarım güzel şeyler çıkarırsın o zaman sana oy vermiş olurum belki
Ezgi de tribe girmis. Kilo aldim kilo aldim diyem kilo falan almamis yaaaaa uyduruyor
insan takıntı yapıyor bir yerden sonra ya ondan bende de oluyor insan kafaya takınca

ben marga bizim tatlıbikızdan bahsediyor diye düşünmüştüm değil miymiş
bu arada ben cevap vereyim bende yarışmaya işte benim stilime bakıyorum yani favorim ezgi şu an mihriban gitti ya gitmeseydi iyidi
Bizim ezgi iste tatlibikiz yarismada ezginin elbisesini begenmedim ben

3 gundur diyette degilimmmmm yani normal yiyorum aslinda. Ekmek yemiyorum. Ana yemegin yaninda mutlaka salata yiyorum falan.. ogun azaltinca ben kilo verebiliyorum ya
ben akşam yemeğini yedikten sonra aburcubur yemezsem direk hızlı bir şekilde kilo veriyorum aslında,yani günlük yememi azaltmama gerek kalmıyor ama işte bu boğaz durmuyor,şu an halimi görsen,koltuğun en sağında boş kola şişesi,ortada boş cips poşeti,en dibimde de çikolata kabuğu

ben bir gofret yemeyeli aylar oldu biliyor musun.

ben marga bizim tatlıbikızdan bahsediyor diye düşünmüştüm değil miymiş
bu arada ben cevap vereyim bende yarışmaya işte benim stilime bakıyorum yani favorim ezgi şu an mihriban gitti ya gitmeseydi iyidi
benim hatlar karıştı,ben işte benim stilimdeki ezgiye diyorum,burada ezgi kim bilmiyorum bile,evet mihribanı çok beğeniyordum ben ya,yazık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…