- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
3 gundur diyette degilimmmmm yani normal yiyorum aslinda. Ekmek yemiyorum. Ana yemegin yaninda mutlaka salata yiyorum falan.. ogun azaltinca ben kilo verebiliyorum yadiyettemisin margam,kız senin zayıflamaya mı ihtiyacın var,dal gibisin zaten
gelip oy kullanırım bakalım umarım güzel şeyler çıkarırsın o zaman sana oy vermiş olurum belkiokey bende oraya katımak istiyorum,ne yapacağımı merak ediyorum ve denemek istiyorum,vakit geçiyor ve eğlenceli.
insan takıntı yapıyor bir yerden sonra ya ondan bende de oluyor insan kafaya takıncaEzgi de tribe girmis. Kilo aldim kilo aldim diyem kilo falan almamis yaaaaa uyduruyor
Ezgi derken yarismada ki ezgiyi demiyoruz kiz arkadasimiz olan ezgiden bahsediyoruz hahahah :)kimi tutuyorsun,benim favorim mihribandı,kız gitti bilerek elendi ya
kilom var canım asıl yok diye sen inandıramazsın,tombiş olduğumu kabulleneli yıllar olduSende kilolu degilsinnnnn yaaaa tribe girmeyinnnn bosunaaaa
Beni inandiramazsinnnn
Ya normal ufacik bir gobegi cikmis yemek.yiyince o hepimiz de vargelip oy kullanırım bakalım umarım güzel şeyler çıkarırsın o zaman sana oy vermiş olurum belki
insan takıntı yapıyor bir yerden sonra ya ondan bende de oluyor insan kafaya takınca
ben marga bizim tatlıbikızdan bahsediyor diye düşünmüştüm değil miymişkimi tutuyorsun,benim favorim mihribandı,kız gitti bilerek elendi ya
Hayir tombis degilsinnnn haksizlik ediyorsun kendineee.kilom var canım asıl yok diye sen inandıramazsın,tombiş olduğumu kabulleneli yıllar oldu
ha doğru anlamışım bizim ezgiEzgi derken yarismada ki ezgiyi demiyoruz kiz arkadasimiz olan ezgiden bahsediyoruz hahahah :)
Benim.tuttugum kiz daha cikmadi kizin adini unuttum yaaaa
Bizim ezgi iste tatlibikiz yarismada ezginin elbisesini begenmedim benben marga bizim tatlıbikızdan bahsediyor diye düşünmüştüm değil miymiş
bu arada ben cevap vereyim bende yarışmaya işte benim stilime bakıyorum yani favorim ezgi şu anmihriban gitti ya gitmeseydi iyidi
ben akşam yemeğini yedikten sonra aburcubur yemezsem direk hızlı bir şekilde kilo veriyorum aslında,yani günlük yememi azaltmama gerek kalmıyor ama işte bu boğaz durmuyor,şu an halimi görsen,koltuğun en sağında boş kola şişesi,ortada boş cips poşeti,en dibimde de çikolata kabuğu3 gundur diyette degilimmmmm yani normal yiyorum aslinda. Ekmek yemiyorum. Ana yemegin yaninda mutlaka salata yiyorum falan.. ogun azaltinca ben kilo verebiliyorum ya
heeee tamam anladımEzgi derken yarismada ki ezgiyi demiyoruz kiz arkadasimiz olan ezgiden bahsediyoruz hahahah :)
Benim.tuttugum kiz daha cikmadi kizin adini unuttum yaaaa
evet ya aç gezesim geliyor bazen yemek yiyince şişmesek ne güzel olurduYa normal ufacik bir gobegi cikmis yemek.yiyince o hepimiz de var
Siz yamukla ikiniz ezgicisiniz anlasildiha doğru anlamışım bizim ezgiben yarışmada da ezgiyi destekliyorum ezgiler forever
ben bir gofret yemeyeli aylar oldu biliyor musun.ben akşam yemeğini yedikten sonra aburcubur yemezsem direk hızlı bir şekilde kilo veriyorum aslında,yani günlük yememi azaltmama gerek kalmıyor ama işte bu boğaz durmuyor,şu an halimi görsen,koltuğun en sağında boş kola şişesi,ortada boş cips poşeti,en dibimde de çikolata kabuğu
Biz de burda her gun cikolatalari lop lop goturuyoruz yaaaaaben bir gofret yemeyeli aylar oldu biliyor musun.
Siz yamukla ikiniz ezgicisiniz anlasildidur bakayim benim ki nasil giyinip cikcak merakla izliyorummm..
Su halay faslali biterse gorecegizzz
Flash tv yi gectiler yaaaa
benim hatlar karıştı,ben işte benim stilimdeki ezgiye diyorum,burada ezgi kim bilmiyorum bile,evet mihribanı çok beğeniyordum ben ya,yazık olduben marga bizim tatlıbikızdan bahsediyor diye düşünmüştüm değil miymiş
bu arada ben cevap vereyim bende yarışmaya işte benim stilime bakıyorum yani favorim ezgi şu anmihriban gitti ya gitmeseydi iyidi
Mihriban hangisiydi yaaabenim hatlar karıştı,ben işte benim stilimdeki ezgiye diyorum,burada ezgi kim bilmiyorum bile,evet mihribanı çok beğeniyordum ben ya,yazık oldu
Demba ba dan sonra nurella ile de yaptilar yaaaahalay çekip duruyorlar ya yarışma bitecekte laf olsun vakit geçsin şu an