En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Prensesim ben sana bugün yaptıklarımız anlatsam dinlemez kaçarsın:cry:Daha yeni pc başına oturdum harbi beni etiketlemiş onu görünce konuya daldım daha çıkamadım:KK45:Sana sıra gelmedi bakıyorum bildirimlere:oops:
Tamam sende benden taraf ol yoksa en zekzi seçileceğim:KK70:
Bak seninde hosuna gitmeye başladı,kendine taraf bile ariyonn:rolleyes:

bak ben geldim kayboldu,nereye gittin EnHarbiKiz EnHarbiKiz katılcanmı yarışmaya o enfes yanık saçlarınla:KK48:

ne yapayım ya işte benim stilim finalini seyrediyorum,watsapta arkadşla yazışıyorum,birde size bakayım dedim:KK53:
Burdayim kiz kaçmadım:KK3: yok yeaaa nazardan korkuyom ben,kiskanclar mikemmel saclarima nazar ederler:63:

Prensesim ben sana bugün yaptıklarımı anlatsam dinlemez kaçarsın:cry:Daha yeni pc başına oturdum harbi beni etiketlemiş onu görünce konuya daldım daha çıkamadım:KK45:Sana sıra gelmedi bakıyorum bildirimlere:oops:
Tamam sende benden taraf ol yoksa en zekzi seçileceğim:KK70:
ee zaten en zekzi sen değilmisin nevoşum,hem zekzi,hem kibar,hem marifetli:KK8:

Yamıh hiç harbi öyle şey yapmazda demiyon haaa korusana beniii:63:
ayyy valla herkes benden yana olsana diyor,beni kim korusun harbim,yok yok yapmazsın harbim:-)

Ramazanda kilo almayalım başka birşey istemem:KK47:
aaa ben ramazanda hep zayıflıyorum nevoş ya

bak ben geldim kayboldu,nereye gittin EnHarbiKiz EnHarbiKiz katılcanmı yarışmaya o enfes yanık saçlarınla:KK48:

ne yapayım ya işte benim stilim finalini seyrediyorum,watsapta arkadşla yazışıyorum,birde size bakayım dedim:KK53:

yanık saçlı dimi harbiii

bende ona bakıyorum reklaaaam vaar ne zaman bitcek ki

bende geçen yıl 2kilo verdim feraceli normalde alan bir insanım dikkat edince verilebiliyor ya bu senede umutluyum kilo vermeliyim:21::21: ya bu kilolara gıcığım gitmiyorlar ya resmen alırken iyi verirken ohoo:KK67::KK67:
Senden de gidiyo :)

ya ben bu yarışma sayesinde kimlerin kilo alıp kimlerin kilo verdiğini anlar oldum :KK70:

X