- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ramazanda kilo almayalım başka birşey istememinşallah ablacım ramazanda geliyoooor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazanda kilo almayalım başka birşey istememinşallah ablacım ramazanda geliyoooor :)
Bak seninde hosuna gitmeye başladı,kendine taraf bile ariyonnPrensesim ben sana bugün yaptıklarımız anlatsam dinlemez kaçarsınDaha yeni pc başına oturdum harbi beni etiketlemiş onu görünce konuya daldım daha çıkamadımSana sıra gelmedi bakıyorum bildirimlere
Tamam sende benden taraf ol yoksa en zekzi seçileceğim
aynen ya , o göbeği düzleştirdikten sonra su içince bile ufacık göbek çıkıyor ya ayar oluyorummmmRamazanda kilo almayalım başka birşey istemem
Hayır size karşı taraf topluyorumBak seninde hosuna gitmeye başladı,kendine taraf bile ariyonn
Burdayim kiz kaçmadım yok yeaaa nazardan korkuyom ben,kiskanclar mikemmel saclarima nazar ederlerbak ben geldim kayboldu,nereye gittin EnHarbiKiz katılcanmı yarışmaya o enfes yanık saçlarınla
ne yapayım ya işte benim stilim finalini seyrediyorum,watsapta arkadşla yazışıyorum,birde size bakayım dedim
Offf onu hiç söylemeaynen ya , o göbeği düzleştirdikten sonra su içince bile ufacık göbek çıkıyor ya ayar oluyorummmm
Saçlarına değilde bıyklarına nazar olabilirKimse bulamaz bu bıyıklarıBurdayim kiz kaçmadım yok yeaaa nazardan korkuyom ben,kiskanclar mikemmel saclarima nazar ederler
Evet ya herkes kilo veriyor ben alıyorumRamazanda kilo almayalım başka birşey istemem
Ben geçen yıl 1 kilo vermiştimAlmadığıma seviniyorum.Evet ya herkes kilo veriyor ben alıyorum
ee zaten en zekzi sen değilmisin nevoşum,hem zekzi,hem kibar,hem marifetliPrensesim ben sana bugün yaptıklarımı anlatsam dinlemez kaçarsınDaha yeni pc başına oturdum harbi beni etiketlemiş onu görünce konuya daldım daha çıkamadımSana sıra gelmedi bakıyorum bildirimlere
Tamam sende benden taraf ol yoksa en zekzi seçileceğim
ayyy valla herkes benden yana olsana diyor,beni kim korusun harbim,yok yok yapmazsın harbimYamıh hiç harbi öyle şey yapmazda demiyon haaa korusana beniii
aaa ben ramazanda hep zayıflıyorum nevoş yaRamazanda kilo almayalım başka birşey istemem
Sende miTeşekkür ederimee zaten en zekzi sen değilmisin nevoşum,hem zekzi,hem kibar,hem marifetli
ayyy valla herkes benden yana olsana diyor,beni kim korusun harbim,yok yok yapmazsın harbim
aaa ben ramazanda hep zayıflıyorum nevoş ya
Evet ya herkes kilo veriyor ben alıyorum
Aynen ya bnde gıcık oluyorum bu duruma bu ramazan bnde dikkat edicembende geçen yıl 2kilo verdim feraceli normalde alan bir insanım dikkat edince verilebiliyor ya bu senede umutluyum kilo vermeliyim ya bu kilolara gıcığım gitmiyorlar ya resmen alırken iyi verirken ohoo
bak ben geldim kayboldu,nereye gittin EnHarbiKiz katılcanmı yarışmaya o enfes yanık saçlarınla
ne yapayım ya işte benim stilim finalini seyrediyorum,watsapta arkadşla yazışıyorum,birde size bakayım dedim
Kuzum sende kilo yok ki yaaaAynen ya bnde gıcık oluyorum bu duruma bu ramazan bnde dikkat edicem
Senden de gidiyo :)bende geçen yıl 2kilo verdim feraceli normalde alan bir insanım dikkat edince verilebiliyor ya bu senede umutluyum kilo vermeliyim ya bu kilolara gıcığım gitmiyorlar ya resmen alırken iyi verirken ohoo
ee zaten en zekzi sen değilmisin nevoşum,hem zekzi,hem kibar,hem marifetli
ayyy valla herkes benden yana olsana diyor,beni kim korusun harbim,yok yok yapmazsın harbim
aaa ben ramazanda hep zayıflıyorum nevoş ya
marga kk senden sorulur kim kilo vermiş kim almış dedikodular sende teşekkür ederim güzellik gitsin ya son 5 kilo hedefime gidene kadar pes etmek yokSenden de gidiyo :)
ya ben bu yarışma sayesinde kimlerin kilo alıp kimlerin kilo verdiğini anlar oldum
magazine konu mu açsam ne..marga kk senden sorulur kim kilo vermiş kim almış dedikodular sende teşekkür ederim güzellik gitsin ya son 5 kilo hedefime gidene kadar pes etmek yok
daha var dur oraya ben sana zamanı gelince resim atarım before after yaparsın marga kaynak olarak sağlam kaynak dersin