- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
tehlikeli bir güzelliği var marga dikkat et o zaman sende aklını başından almasın sonraya o tiple kaç tane manita yaptı bu harbi , vış....
demek ki herşey karakter meselesi değil , dış güzellikte önemliymiş
ayyyyiiaaaaaa ne diyorum ben
Yüzleri kapatıyoruz yine bir nebzede olsa 1. gelme şansı varBencede alma bu saç ve tip ile yarışma iptal olur
rica ediyorum şımartmayalım şu sarışını
Niye be gurur duyman gerekÖyle bir kategori yok yapılırsa geçici olarak edilikten istifa ederim
Sende bana aşık olmaya başladın dimi itiraf ettya o tiple kaç tane manita yaptı bu harbi , vış....
demek ki herşey karakter meselesi değil , dış güzellikte önemliymiş
ayyyyiiaaaaaa ne diyorum ben
Yolcam o bitlinin saclariniiiMarga söyledi
Harbi söyledi
Aklımı başımdan alıyor ama nereye koyuyorsa artık , geri alıp başıma tekrar koymuyor haspaaatehlikeli bir güzelliği var marga dikkat et o zaman sende aklını başından almasın sonra
KiskanncccBencede alma bu saç ve tip ile yarışma iptal olur
ayy utandm bakne demek farkını ortaya koymak lazım
rica ediyorum şımartmayalım şu sarışını
ya benim bu forumda çok aşkım var herkesi aldatıyorum ama..Niye be gurur duyman gerek
Sende bana aşık olmaya başladın dimi itiraf ett
Yolcam o bitlinin saclariniii
Sensin bitli hıhNiye be gurur duyman gerek
Sende bana aşık olmaya başladın dimi itiraf ett
Yolcam o bitlinin saclariniii
Biraz daha iltifat edersen kucaklayip kacircam seni haberin olsuntehlikeli bir güzelliği var marga dikkat et o zaman sende aklını başından almasın sonra
Senden bulaştıSensin bitli hıh
sen kimi kucaklıyorsun hop !Biraz daha iltifat edersen kucaklayip kacircam seni haberin olsun
Keşke söylememem gerektiğini söyleseydinBen demedim mi beni ele verme abla diye aaaaa
nevo baklavaları niye yutamıyorsun ablam, diyete mi başladın buraya döküp duruyorsun ya
bıyıklarını aldırmaya git hıhSenden bulaştı
Bak o konuda haklısınYüzleri kapatıyoruz yine bir nebzede olsa 1. gelme şansı var
Açıklayabilirimsen kimi kucaklıyorsun hop !
Katıl o zaman yoksa inanmamKiskanncccalem bana hasta kiziiiaaammm katılsam siler supururum burayi sizde biliyonuz kiskancliktan eliniz ayaginiz titriyo
ayy utandm bakguzelligimi hacı şakire borcluyum datlum
ortq yerinden catla margaaaa
Tüyü yolunmus tavuğu döneyim,kimse bana bakmasin,tüm karizmam yerle bir olsun istiyon demiiiii yemezlerrrrbıyıklarını aldırmaya git hıh
Senden bulaştı
Birbirinize düşürmeyi becerebildim mibıyıklarını aldırmaya git hıh
Keşke söylememem gerektiğini söyleseydin
Yok 2015 sonuna kadar 100 kilo olmaya karar verdim en seçilmemke için
Nevos nazara mi geleyim?Katıl o zaman yoksa inanmam