- 20 Ocak 2010
- 45.209
- 152.951
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
şimdi sapsarı araya mavi ve pempe yapayımda saçımla katılayım bariYaaaa gel sen de katıl , senin saçların son hali tam bohem
hani kızlar aralara takar ya renkli renkli saçlar örgüler falan saçınla bile bohem olursun
senin saçlarının maşallahı var ya , o boyaları ben kendi saçlarıma sürseydim şimdi ilk boyamada foslardı saçlarımşimdi sapsarı araya mavi ve pempe yapayımda saçımla katılayım barigeç2n kocama dedim aman ne uğraşıyorum boyıyayım maviye yaşlandımda bidaha nezaman boyicam boya dedi sonra bi pis pis sırıttı
tişikkirler sipirmensenin saçlarının maşallahı var ya , o boyaları ben kendi saçlarıma sürseydim şimdi ilk boyamada foslardı saçlarım
güzel olmuş ama ben beğendim geçen saçlar bölümünde görmüştüm
Bana komplo mu kuruyorsunuz2015 en seksi editör ilan etcez onu tamam mı
ıııı şey evet galiba harbi yoldan çıkardı beni..Bana komplo mu kuruyorsunuz
Eminim sen hiç istememişsindirıııı şey evet galiba harbi yoldan çıkardı beni..
Sende sanki bu anı bekliyor gibiydin hemen satış haaaıııı şey evet galiba harbi yoldan çıkardı beni..
Senin uzattığın eli tutmayacak adamın ya aklından şüphe ederim güzellik..Sende sanki bu anı bekliyor gibiydin hemen satış haaa
aaaa ablacım ben hiç öyle şeyler yapar mıyım aşk olsun , poklu harbinin yüzüne hep harcanıyorum buralarda yaEminim sen hiç istememişsindir
OoowwwwwSenin uzattığın eli tutmayacak adamın ya aklından şüphe ederim güzellik..
Tü Allah canını almaya bende nameler diziyodumaaaa ablacım ben hiç öyle şeyler yapar mıyım aşk olsun , poklu harbinin yüzüne hep harcanıyorum buralarda ya
Ooowwwwwsenin ağzını yerimm benn bu zamana kadar nerelerdeydinnn