- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tü Allah canını almaya bende nameler diziyodum
aşk böyle bir şey işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tü Allah canını almaya bende nameler diziyodum
Harbi öyle söylemedi bana hep senin yüzünden böyle yapıyormuşaaaa ablacım ben hiç öyle şeyler yapar mıyım aşk olsun , poklu harbinin yüzüne hep harcanıyorum buralarda ya
Ve sende ona inanmak istediğin için inanmadın..Harbi öyle söylemedi bana hep senin yüzünden böyle yapıyormuş
Harbi kendine yandaş bulmuşsunSende sanki bu anı bekliyor gibiydin hemen satış haaa
Ben harbi ile iş ortaklığı yapar mıyım hiç aşk başka iş başkaaaaaaHarbi kendine yandaş bulmuşsun
Çevir bakalımVe sende ona inanmak istediğin için inanmadın..
işte benim nevom ya , yerim
Burdan bakınca öyle görünmüyor.Ben harbi ile iş ortaklığı yapar mıyım hiç aşk başka iş başkaaaaaa
Bak nevos yavaş yavaş tüm forum senin zekziligini kabul edecekkk en'lerde sana oy vericezzz enn zekzi editör deeHarbi kendine yandaş bulmuşsun
harbi imzan çok güzel ya her baktığımda sayfaya başımı döndürüyorsun avatarında beni benden alıyor söylemeden geçemeyeceğimSende sanki bu anı bekliyor gibiydin hemen satış haaa
Kim demişse sizi yemişBurdan bakınca öyle görünmüyor.
Harbi bu yarışmaya katılacakmış haberin var mı
Teşekkür ediyorum efenim hep halka hizmet içün heppharbi imzan çok güzel ya her baktığımda sayfaya başımı döndürüyorsun avatarında beni benden alıyor söylemeden geçemeyeceğim
Kim çıkardı bu dedikoduyu yaÇevir bakalım
Marga sen bu yarışmaya katılacakmışsın öyle haber aldım
Ya yok ben onu bu yarışmaya alır mıyım aman aman kocası izin vermiyormuş sarışının.. : pBurdan bakınca öyle görünmüyor.
Harbi bu yarışmaya katılacakmış haberin var mı
Öyle bir kategori yok yapılırsa geçici olarak edilikten istifa ederimBak nevos yavaş yavaş tüm forum senin zekziligini kabul edecekkk en'lerde sana oy vericezzz enn zekzi editör dee
ya o tiple kaç tane manita yaptı bu harbi , vış....harbi imzan çok güzel ya her baktığımda sayfaya başımı döndürüyorsun avatarında beni benden alıyor söylemeden geçemeyeceğim
Marga söylediKim demişse sizi yemiş
Harbi söylediKim çıkardı bu dedikoduyu ya
ya ben yarışmaya katılmasam da beni her yarışmada var sanıyorlar birilerine benziyorum her seferinde
Marga söyledi
Harbi söyledi
Bencede alma bu saç ve tip ile yarışma iptal olurYa yok ben onu bu yarışmaya alır mıyım aman aman kocası izin vermiyormuş sarışının.. : p
ne demek farkını ortaya koymak lazımTeşekkür ediyorum efenim hep halka hizmet içün hepp
rica ediyorum şımartmayalım şu sarışınıne demek farkını ortaya koymak lazım