- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende şişkoyumBıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalim
Niye kiz kac kilosun ki bende siskoyumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şişkoyumBıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalim
Niye kiz kac kilosun ki bende siskoyumm
Saraylim sıkı sıkıBende şişkoyum
Ah canım kusuruma bakma Gözümden kaçmışbir daha atlamamaya özen gösteririmBıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalim
Göbüşü içeri çeeek çek tamam biraz daha iyiSaraylim sıkı sıkı
Tişikkirler şekerim benm için çok önemli buAh canım kusuruma bakma Gözümden kaçmışbir daha atlamamaya özen gösteririm
içine ceksem bile kocamannnGöbüşü içeri çeeek çek tamam biraz daha iyi
Popoyu saymazsak ne kaliyo ki geriye koca popolular olarak devlet kuracak nüfusa sahibizBen şişko değilim gayette zayıfım popoyu saymazsak
Valla şunu diyim katılım yine her zaman ki gibi çok iyi :)Bohem tarzmış hıhhh ben katılmayım diye yapdın dimi Marga yarışma başkasada görsek kızları
Kız harbi katıldınmı sen bu saç ve kaşlarınla çok yakışır sana canım
Yawww nedir bu Türk gacılarındaki popo bu ne ya ama harbim sahiden zayıfım popo var gitmiyor terketmiyor beniPopoyu saymazsak ne kaliyo ki geriye koca popolular olarak devlet kuracak nüfusa sahibiz
Of harbim sorma bende 3 gündür saldım kendimi , verdiklerimi yine geri almaya başladım anlayamadım noldiiiiPopoyu saymazsak ne kaliyo ki geriye koca popolular olarak devlet kuracak nüfusa sahibiz
Yaaaa gel sen de katıl , senin saçların son hali tam bohemgöz zevkinize yazık şişko olmasaydım tam benim tarzım ama maalesef içlerine sığamıyorum sana bakıp iç çekicem artıkın
Tamam canım çalışmalarda ben de yer almaktan memnunum beni neye yazıcan en bitli üye puhahaTamammmm zaten bu yönde çalışmalar baslattim
Valla şunu diyim katılım yine her zaman ki gibi çok iyi :)
Zor görüyorsunuz ama , elinizde dolabınız da ne varsa artık boheme uygun kombin yapabilirsiniz ..
Yani evinde desenli çiçekli miçekli bir tuniğin olsa altına etek yada pantolon giysen , ayakkabılarınla bile bohem havası yaratabilirsin.. takıya bile gerek kalmadan..
Ben diyorum sana gel katıl diye ama sen zor buluyorsun be nazım
Yardımcı olurum gel :)
elbisen var mı peki :)Ah margam çiçek böcek Tarzım değil hele tunik hiç sevmem ben,inan dolapda öle şeyler yok hiç ben seni sevdiğimden takılıyorum
Var tabiki canımmm :)elbisen var mı peki :)
Neden onlarla katılmayı düşünmüyorsun peki :) bak ben parçaların örneklerini yazmıştım ilk sayfa da :)Var tabiki canımmm :)