- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O marganin saçını başını yolarim kizsen hep iddialısın bence geçen yarışmada da çok iyidin aslında ben seni beğenmiştimbu kez belki yine madalya gelir belli olmaz gerçi marga altın vermezse protesto ederiz margayı üzülme sen
Zor gibi görünüyor ama bence çok rahat bir giyim , dilediğini giy havasında bence :) senin tarzını biliyorum ama yapabilirsin bence :)
Ceza alanlar yada suresiz banlananlar demek oluyor :)Marga, hesabında 'üzgün' yazanlar oluyor ya, ne demek o?
Hahaha :) bilmem ki olur mu olmaz mi kazen abiye bir iletirim istersenBi de profil madalyasından önceki, elinde yıldızlı çubuk olan kız çok güzeldi ödüllendirilenler için. Çok tatlı duruyordu. O olsun, katılayım yarışmaya
Ask olsun yaaaaa ipek gibi saclarima kiymaaaaO marganin saçını başını yolarim kiz
Bi sürü saçı var zaten azcık yolsam nolur
Yetisirain canim benim insallah :) evet kuzum ben buraya yazmasam da katilimda bir sıkıntı yok haberibiz olsunnnnn :)Iyi geceler herkese.yogun bir hafta geciriyorum cok yorgunum.giremedimde kac gundur buralara. Katilimlar tam gaz devam sanirim.yetisirsem bende katilmayi dusunuyorum
Bu mesaji favorilerime eklemek istiyorum ekleyecegim simdiiii :)ceylan gözlüm benimmm
Hahaha :) bilmem ki olur mu olmaz mi kazen abiye bir iletirim istersen
biz itiraz ettik diye madalya getirildi zatenHahaha :) bilmem ki olur mu olmaz mi kazen abiye bir iletirim istersen
Yerim senı öperimBu mesaji favorilerime eklemek istiyorum ekleyecegim simdiiii :)
Bekleriz canim benim :) katilmak istersen buralardayimBende mi Katılsam! feracemle size bi kombin yaparım
Bende seni operim kiii :)Yerim senı öperim
Biz de itiraz ederiz o zaman nolcakbiz itiraz ettik diye madalya getirildi zateno neydi öyle bee çocuk sitesi mi burası
Bitli saçlarını yoldurtma banaBiz de itiraz ederiz o zaman nolcak
Harbişim limonu fazla kaçırdım kafam zonkluyor beybimBitli saçlarını yoldurtma bana
Ne limonu kız naptin limonlaHarbişim limonu fazla kaçırdım kafam zonkluyor beybim