- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sörüm zaten onu artık tanımayan yok , yüzünü kapatsak bile nafileeeee
kotla ayrı bır degısık olmus amaben yarısmada sende varsın sanıyordum
Ne güzel işte tamda yarışma zamanıKızlar Markafoni KKya özel kampanya yapmış, Bohem Rüzgarı..
skinny jean zaten çok yakışıyor sana ama bence bana soracak olursan kesinlikle ispanyol paçayı daha güzel taşıyorsunpantolon önemli tabiki harika bence
benim fiziğime ispanyol paça gidiyor no skinny jeans diyorum
Benim sabah kahvaltıma bakar mısın çubuk yiyorum yaBen yiyorum kilo yapmıyor merak etme canım ben gibi yersin
Evet peynirli dolma patatesli dolma kıymalı dolma hepsi benim için sigara böreği öyle diyorum benhahahapeynirli dolma sigara böreği mi oluyomuş ellerin dert görmesin bebeğim
hafta sonu niye bu kadar erken kalkıyorsun yaInanmadim zaten
Çalışıyorumhafta sonu niye bu kadar erken kalkıyorsun ya
valizimi hazırladım geliyorumEvet peynirli dolma patatesli dolma kıymalı dolma hepsi benim için sigara böreği öyle diyorum ben
Dolma yapıcam gel ye
evet o çok yapıyor bohem butiği gecendede gördümKızlar Markafoni KKya özel kampanya yapmış, Bohem Rüzgarı..
bence skinny yakışmıyorskinny jean zaten çok yakışıyor sana ama bence bana soracak olursan kesinlikle ispanyol paçayı daha güzel taşıyorsun
Mesela geçen yarışmada üzerine aldığın hırka çok cici durmuş o pantolonla :)bence skinny yakışmıyor
ya skinny çizme ve bot dışı sevmiyorum kuzum
evet aynen ispanyol ii gidiyor :)
Gel gel , kız adre ile fotonuzu koymuş adre profiline aldatıyorsun benivalizimi hazırladım geliyorum
o bizim aşkımızın meyvesi kızzz bizim değil yavrumuzun fotosuGel gel , kız adre ile fotonuzu koymuş adre profiline aldatıyorsun beni
yani şimdi bu resimde ki o meyvelerin nesı annesi mi babası mı biri bana bunu açıklasın lütfeno bizim aşkımızın meyvesi kızzz bizim değil yavrumuzun fotosu
hımmm güzel soruyani şimdi bu resimde ki o meyvelerin nesı annesi mi babası mı biri bana bunu açıklasın lütfen
hımmm güzel sorusanırım babası
Yavrumuzu cok begendiler minciklamak istedilerr hepp ben de yine askimizin basladigi resmi koydum cnmmmmo bizim aşkımızın meyvesi kızzz bizim değil yavrumuzun fotosu