- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Forumun siddetli aski sizsiniz demekkkk hahahaannesi oglak_kadini mmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumun siddetli aski sizsiniz demekkkk hahahaannesi oglak_kadini mmm
Ya yavrularinizin oldugu resimler daha tatliydiiYavrumuzu cok begendiler minciklamak istedilerr hepp ben de yine askimizin basladigi resmi koydum cnmmmm
bu resme kıyamadım yaaaa ıcım cız ettı masaustunde görunceYa yavrularinizin oldugu resimler daha tatliydii
Ne yazik ki canim erkene cekemeyiz. Kazen abi bir aya yaymamizi istedigi icin sureler bu sekilde canim :)yarışmacıları görmek için sabırsızlanıyorum. ama oylamaya daha çok var. biraz daha erjkene mi çekilse ne?
Kiskaniyorum sizin gibi bir askim yok diyeewettt en şiddetli aşıklar biziz EnHarbiKiz
bir aya kadar ölmesek bariNe yazik ki canim erkene cekemeyiz. Kazen abi bir aya yaymamizi istedigi icin sureler bu sekilde canim :)
Allah korusun canim . Gunler hizli geciyor :)bir aya kadar ölmesek bari
Öyle tabiiiForumun siddetli aski sizsiniz demekkkk hahaha
Adreemmmm evimin kadını,çocuklarimin anasııııewettt en şiddetli aşıklar biziz EnHarbiKiz
Bana da bulunÖyle tabiii
Adreemmmm evimin kadını,çocuklarimin anasıııı
Sen kazana düştünBana da bulun
oyyyyy pulikammmmmm yerum seniiiiÖyle tabiii
Adreemmmm evimin kadını,çocuklarimin anasıııı
O ne kizzz inşallah iyi biseydiroyyyyy pulikammmmmm yerum seniiii
ben sana kötü bişey dermiyimmmmO ne kizzz inşallah iyi biseydir
Desen de anlamiyom zatenben sana kötü bişey dermiyimmmm
pulika civciv demekkDesen de anlamiyom zaten
Aaa ilk defa diyorum. Lazca mı bu minnosummm??pulika civciv demekk
heee bitanemm lazca sana butun dıllerde senı sevıyorum dıyecem bı sonrakı hamlem buAaa ilk defa diyorum. Lazca mı bu minnosummm??
Owww adreee sana seviyoruuummmheee bitanemm lazca sana butun dıllerde senı sevıyorum dıyecem bı sonrakı hamlem bu