- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- Konu Sahibi Huy Meselesi
hemen sana dA bi böreğin lafı mı olurHani bana,hani bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen sana dA bi böreğin lafı mı olurHani bana,hani bana
Oyyy cınımmmhemen sana dA bi böreğin lafı mı olur
Stiletto olabilir benceBohem tarzda ayakkabiyla ilgili soru isareti var benimde kafamda nasil bisey olabilirr
Sandalet olabilir , dolgu topuk açık sandalet olabilir, spor ayakkabı olabilir ,stiletto olabilir, çok geniş canım..Ne giyersen artıkBohem tarzda ayakkabiyla ilgili soru isareti var benimde kafamda nasil bisey olabilirr
Sarışınım uyku mu tutmadıOyyy cınımmm
Stiletto olabilir bence
O gelmezse olmaz zaten böreğime ortak oldu sarışın ya..hemen sana dA bi böreğin lafı mı olur
Sana ben peynirli dolma yapıcam yani sigara böreği hahahaHani bana,hani bana
Diyetteyim ben ya , söyle kilo aldırmayacak besinlerin varsa hayır dememgöstereyim bebeğim misafir ol gel bana börekler açayım sana
Diyetteyim ben ya , söyle kilo aldırmayacak besinlerin varsa hayır dememgöstereyim bebeğim misafir ol gel bana börekler açayım sana
Sörüm zaten onu artık tanımayan yok , yüzünü kapatsak bile nafileeeeesen mıydın o fızıgın süper
kotla ayrı bır degısık olmus ama ben yarısmada sende varsın sanıyordumSörüm zaten onu artık tanımayan yok , yüzünü kapatsak bile nafileeeee
Ya sorma hep beni var saniyorlar ama hic yokum ya yanlis hatirlamiyorsam 9 numara sanmisti birikotla ayrı bır degısık olmus ama ben yarısmada sende varsın sanıyordum
Piraya harbi dedi ki piraye ile tartisma.
Sana şaka yapilmaz hihBende sakadan anlamiyosam harbim yuuuh kiziaaaam
Ne zaman teyze olcam ben1 tanenizi mi seçcem Harem kurayım oğluşuma burda kız bolluğu var
Nazlı kuşum
Inanmadim zatenPiraya harbi dedi ki piraye ile tartisma.
Bende dedim ki neden
Nedeni yok o benim canim birtanem dedi
Desemde inanmaaaaaa hihihi
Gel gel sende gelSana şaka yapilmaz hih
hahaha peynirli dolma sigara böreği mi oluyomuş ellerin dert görmesin bebeğimSana ben peynirli dolma yapıcam yani sigara böreği hahaha
Ben yiyorum kilo yapmıyor merak etme canım ben gibi yersinDiyetteyim ben ya , söyle kilo aldırmayacak besinlerin varsa hayır demem
o senin güzelliğin asil sörümsen mıydın o fızıgın süper