- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tatlım kotonda harika bikini ve bikini üstleri var kimonolar bustiyerler bayildimm git bi bak derim
Canom ama ben yurtdisindayim burda koton yookkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım kotonda harika bikini ve bikini üstleri var kimonolar bustiyerler bayildimm git bi bak derim
Ah ah kim istemez ki 5 oy 10 oy kullanmakDikkatli incelemeye başladımMarga ben 5 oy kullansam olur muEn fazla o kadar elerim
Güzel parçalar seçilmiş eminim hepimizin dolabında parçalar vardır
MantıklıTaşlayin beni
Niye hepsi çok şık olmuşBenim şimdi herşeyi incelemem gerekecekKusur bulmam lazımAh ah kim istemez ki 5 oy 10 oy kullanmak
Ah iste kurallar
Sizin yarismada da her yemek cok guzel oluyo ama bir oyumuz oluyo malesefff anlaman lazim beni
Tatli firlatacaksan olabilirMantıklı
oylama sayımızı arttıracak mısın o zaman?
Niye bu kadar şık oldunuz kizlaaaaare bakin bana kiziyorlarNiye hepsi çok şık olmuşBenim şimdi herşeyi incelemem gerekecekKusur bulmam lazım
Hep senin yüzündenNiye bu kadar şık oldunuz kizlaaaaare bakin bana kiziyorlar
Nevossss bize pattes ismarlaaaaaaNiye hepsi çok şık olmuşBenim şimdi herşeyi incelemem gerekecekKusur bulmam lazım
Ay evet, kimdir necidir. Birde duruşa bakar mısın ? Çok güzelDudaklara hayran kaldin demek
Soyleememmmmmmmmm evet guzel dudaklari varAy evet, kimdir necidir. Birde duruşa bakar mısın ? Çok güzel
O zaman buradan sesleniyorum kendisine yarışma bitince beni dürtsünSoyleememmmmmmmmm evet guzel dudaklari var
Konuyu değiştirmeNevossss bize pattes ismarlaaaaaa
Pattes isterim yanina da sosisssasssKonuyu değiştirme
Tamam ısmarlayayım
Hahaha ben suan kim onde onu bile bilmiyorummbi de bilgisayardan bakayım belki biri açık ara öne geçer dedim yok arkadaş yok
dikkat dikkat yönetim kararı !topikte çok fazla şişko tespit edilmiştir topik sağa dogru cekmektedir bu sebeple şişkoların hepsi topıgı terketsin
Hahaha ben suan kim onde onu bile bilmiyorumm