En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Dionee bu kizin yasadigi yerde feci indirimli urunler var bana anlatiyor bazen ben niye orda yasamiyorum diyorumm

Dioneyle ayni yerde yasamak var

Ben ankaradayim guya bi de koskoca ankarada

ankaraya da tercih yaptımm
gelirsem birlikte alısverıs yaparız

Bir gidiyor o kadat ucuza seyler buluyor ki hemde unlu markalarin

Parayi alip gideceksin onun yaninaaa

Nerde yasiyoki gidelim hemen.indirim candir

Nereye gittigini hatirlamiyorum ama bikiniler harikaydi onu hatirliyorum gelince soyler

Dionee kuzum bikinileri nerden aldin soyler misin

Ahanda etiketledim gelince gorur

Benimde pikini almam lazim yeaaa

Tatlım kotonda harika bikini ve bikini üstleri var kimonolar bustiyerler bayildimm git bi bak derim

Ben mavi hastasiyim 40 tl ye bikini etegi aldim gecende 80 liradan indirime girmis diger odada bavulumun icinde.

Sana yarin atayim resmini bem boyle etek gormedim

Giymeye kiyamam yaaa

kızlar cok gezıyorum .. ıyı alısverıs yaparım evet , uyguna buldugum urunler oluyo , yasadıgım yerde ucuzz .. tatlıkız burayıda yaz o zamannn
ayrıca margıs pentıden aldım
tatlıkız ımm kotonun bıkınılerı cok ınce alırken dıkkat etmelısın aldıgın urunu

Eledim eledim ve 2 17 arasında gidip geldim. 2 numaranın ayakkabı tarzı göremediğim için oyumu 17 numaradan yana kullanıyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. :)

Oy vermeden sonuçların gözükmemesini çok adil buldum. oylardan etkilenip oy verme daha az olur.
Hangi resim hangi üye çok merak ediyorum.
17nin dudaklara ben de bayıldım. Sırf dudaklara oy verilir Huy Meselesi niye gizlemedin o güzel dudakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…