- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
herkes çoook güzel yine:)
başarılar herkese
emeğine sağlık margamm
başarılar herkese
emeğine sağlık margamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım benim olduğu kadar artık :) biliyorsun hastamız var ilgilenebildiğim kadar ilgilenmeye çalıştımmmherkes çoook güzel yine:)
başarılar herkese
emeğine sağlık margamm
tekrar gecmıs olsun bı tanem cok saolsağolasın canım benim olduğu kadar artık :) biliyorsun hastamız var ilgilenebildiğim kadar ilgilenmeye çalıştımmm
bir isteğiniz arzunuz varsa buralardayım ben
Herkes birbirinden harika vallahi :) taş gibisiniz maşallahBu nasıl bir yarışma bu sefer hepsi de çok başarılı
çok beğendim çoğunu
4 numara baya sıkı hazırlanmış bence ....üzerindeki elbisesinin boyunda olsaymış keşke
Kesinlikle katiliyorum.yada elbise uzun olsaymis bence cok kisa. Ama tam bohem bir hava var yani
aynen ben de yapıcam ya o terlik işiniiBence de direkt bohem olmus 4 numara. Ayrica da yaraticiligina bayildim :)
4 numaranin yaraticiligina bende hayran kaldim. Hatta ben ilk gordugum de onu komplr bir butun sanmistim ama kendiai yapmis vallahi deeeBence de direkt bohem olmus 4 numara. Ayrica da yaraticiligina bayildim :)
Ben evimdeyken denedim cok guzel oluyor herkesin yapabilecegi turden birseyaynen ben de yapıcam ya o terlik işinii
isimler açıklanınca yazsın biz de yapalımm :)
nasıl yaptın kız anlat bakimBen evimdeyken denedim cok guzel oluyor herkesin yapabilecegi turden birsey
Bir sey daha ogrendik dimii
Ben evimdeyken denedim cok guzel oluyor herkesin yapabilecegi turden birsey
Bir sey daha ogrendik dimii