En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Hmm evet canim olabilir o da o kucuk citcitli posetler falan dmi ay onlar nerde satilir ki :) kizlarin iside pek bi zorr yahu
Bijuteriye gidersen tezgahtar Kızlardan rica edersin verirler hani sık sık gittiğin bir yer varsa..yada şu yapışkanlı minik minik askılar varya havlu falan asılan onları dolabının iç kısmına yapıştırıp asabilirsin :)

Bijuteriye gidersen tezgahtar Kızlardan rica edersin verirler hani sık sık gittiğin bir yer varsa..yada şu yapışkanlı minik minik askılar varya havlu fal
Evet at tatlim banada fikir olsunn .. ay hani ince kolyeler varya zincir .. onlatla basa çıkamıyorum .. cok dagiliyo dolasiyoo .. onlara naptinn
ayy kızlar yerleştirdimde berbat oldu valla hiç beğenmedim sığmadı falan yani daha farklı teknik denemem lazım

ayy kızlar yerleştirdimde berbat oldu valla hiç beğenmedim sığmadı falan yani daha farklı teknik denemem lazım
Ama ben sana yazdım bugün kaşıklık çözüm değil dur ben sana demek istediğim şeyin fotosunu bulup atayım..internetten alışveriş yapıyorsan trendyolda markafonide çok satılıyor çekmece içi düzenleyicilerden..

Yaaaaaa ayni bizim aile valla keyfim istemedi desem yeri.

Ama bu sene niyeyse fena halfe hazirlanasim var :) ramazandan sonra calismalara kaldigim yerden devam edicemm

Istatistik ve matmatiksel bilimlerdi. Istatistik cok zor hangi kafayla yazdiysam artik .

Sen moda mi istiyorsun

Margam ben istatistik mezunuyum matematiği seviyorsan çok keyifli bir bölümdür :)

Margam ben istatistik mezunuyum matematiği seviyorsan çok keyifli bir bölümdür :)
Matematigi seviyorim grafik yorumlamaktan cizmekten o hesap makinesini buyuk bi zevkle kullanarak problem cozmekten hoslaniyordum ama iste ruh halim istemedi . Hala da devam ediyor gitsem kaldigim yerden devam ederim de gerek yok aman. Ben daha farkki seyler istiyorum.guzel sanatlar gibi mesela.. yada spor ile ilgili.. resmim iyidir guzel sanat lisesini bile kazandim ama 10 sene lisansli hentbol oynuyordum klup ve okulda. Mecburen hocan nerede ise o okula gitmek zorunda birakildim desem yeri..

D dayanamicam konuscam ben kolyeleri makyaj masamın iki başında şamdan gibi aksesuarlar var zincirlileri bi tarafa, Diğerlerini diğer tarafa asıyorum yoksa kolyeleri asmadan karıştırmamak çok zor. Çekmece yerine asacak bir şey alsan veya yapsan?

Eklentiler

• image.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 67
Maşallah ne güzel...ama yetenek çok olunca kafa karışıklığı yapıyor işte seçerken zorlanıyor insan.,anam ne çok ortak hobimiz varmış bende ortaokulda hentbol takımının kalecisiydim..hey gidi günler ..

İç mimarlık ve moda istemiştim. İkisini de kazandım. İç mimarlığa kayıt yaptım. Ama geometri bilincim 0 olduğu için mimarlıkta zorlanıyordum. Bir yandan da okulun sistemi çok iğrençti hocanın teki sürekli uğraşıyordu benimle. Bir gün hasta yanıma denk geldi ne olduysa o an oldu tartıştık bir daha da gitmedim. Bölümden elbet soğumadım okuldan soğumuştum. Sinirden yatalak oldum psiko çöktü. Kilo aldım öküz gibi.
Sonra toparlandım. Bakalım bu sene güzel bir okul seçersem İç mimarlıkta olur Moda da.. Tabii gönlüm en çok Moda'dan yana... :)

ayy evet yaa kütüphanemin yan kısımlarına havlu asavağı gibi bişiy yapıştırabilirim valla çok saol

Bende bir matematikciyle tartismistim . 0 in dogal sayilar kumesinde yazilmasi ile ilgiliydi

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Kiz geoemetri bulmaca gibidir zor olan hic bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…