- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ciddi misin yaaaaMaşallah ne güzel...ama yetenek çok olunca kafa karışıklığı yapıyor işte seçerken zorlanıyor insan.,anam ne çok ortak hobimiz varmış bende ortaokulda hentbol takımının kalecisiydim..hey gidi günler ..
Ya sen ''Matematiksel'' yazmışsın ben bu kelimeyi okurken bile sinirlendim. Matematiğe hiç aklım beynim basmıyorBende bir matematikciyle tartismistim . 0 in dogal sayilar kumesinde yazilmasi ile ilgiliydi
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Kiz geoemetri bulmaca gibidir zor olan hic bir sey yok.
Ortaokul olunca hepimiz küçüktük öyle aman aman maçlarımız olmuyordu küçük Şehirde...okullar arası olurdu...1 yıl devam edip bıraktım liseye geçince..antremanlar ne güzel olurdu koş Allah koş..topu atar koç hadi yakala depar atardık tombiştim bide...yaaa özledim çok yıl geçti..Ciddi misin yaaaavallahi konustukca ne kadar cok ortak yonumiz varmis hakikaten..
Ben cok yer gezdim hentbolla. Kucukluhumden beri. Dogusu batisi guneyii
Harika yerlerdi valla. Orta oyun kurucu oynuyordum tum zor is bendeydi o takima capraz oyunlarini 3 lu capraz oyunlari falan yaptirmak cok zordu yaaa
Sende bir kaleci olarak 7 metre atislarindan korkar miydin
Sevmemissin dersi sevsen oyle zevkli gelir ki kuzummYa sen ''Matematiksel'' yazmışsın ben bu kelimeyi okurken bile sinirlendim. Matematiğe hiç aklım beynim basmıyorHatta bu sene sınavlar testli olacakmış ve sınavlarda ''Geometri Bilinci'' de yer alacakmış.
Ne güzel karşımıza koyulanı çizip veriyorduk. Şimdi korktuğum şey başıma geldi ''Testli''
Tatlisim guzel olmis isteee nesini begenmedin bence hos. Duzenli olmusbakın şöyle biçimsiz bişey oldu evlat olsa sevilmezEki Görüntüle 1566471 Eki Görüntüle 1566472
Ben ilkokul 3. Sinifta basladim. Hocamiz milli kocluk yapmis biriydi. Cok emegi vardi bizdem cok kisiyi milli sporcu olmasi icin tum emeklerini bizlerden esirgemedim hem okudilar hem para kazandilar..Ortaokul olunca hepimiz küçüktük öyle aman aman maçlarımız olmuyordu küçük Şehirde...okullar arası olurdu...1 yıl devam edip bıraktım liseye geçince..antremanlar ne güzel olurdu koş Allah koş..topu atar koç hadi yakala depar atardık tombiştim bide...yaaa özledim çok yıl geçti..
Ben bizim koçu burdaki bir avm de organik sabun satarken gördüm tipik emekli olmuş ..nerde o eski koç dedim,zaman çok acımasız..Ben ilkokul 3. Sinifta basladim. Hocamiz milli kocluk yapmis biriydi. Cok emegi vardi bizdem cok kisiyi milli sporcu olmasi icin tum emeklerini bizlerden esirgemedim hem okudilar hem para kazandilar..
Ay sorma tabanlarim yanardi kos kos..
Biz okulun agirlik odasi vardi orda ip atlar bisiklet biner dambillarla harkeet bacak kasi falan calisirdik yaaa en sevmedigim idman turu agirlikli olandi. Kolumu bacagimi sakayliycam diye korkuyordum
Hahahahaha ya kahkaha attimBen bizim koçu burdaki bir avm de organik sabun satarken gördüm tipik emekli olmuş ..nerde o eski koç dedim,zaman çok acımasız..
Sorma ya bende keşke Görmez olaydım dedim :)Hahahahaha ya kahkaha attim
Ciddi misin ? Umarım sınavdada zor bir şey sormazlar. İçim içimi yiyor.Sevmemissin dersi sevsen oyle zevkli gelir ki kuzumm
Bence oyle cunku bende hic sevmiyordum bastam sonra sevmeye baslafim basardigini gordukce daha cok seviyor insan yaparsin yahuCiddi misin ? Umarım sınavdada zor bir şey sormazlar. İçim içimi yiyor.
Kütüphaneye gidip ne var ne yok geometri kitaplarından az çok bilgilenmek lazım :)
O senin gozelliginnBunlarin biraz daha genis olani var mi canim
O teknigi bende dusunmustum aynen daha daginik duruyor oyle canim..hani mantar tablolar var ya bilirsin .. onlardan al odanin bi kosesine ona taksanaaayy kızlar yerleştablolar berbat oldu valla hiç beğenmedim sığmadı falan yani daha farklı teknik denemem lazım
Tesekkur ederim canim benim. Napiyorsun :)O senin gozelliginn
Tesekkur ederiz :)oyumu kullandım sahibine hayırlı olsun
kızlar merhaba yaa size bişiy danışacağım
şimdi benim baya bi incik boncuk takım var bi takı askılığı almıştı kardeşim kitaplığımda duruyordı ama artık ona sığmıyorlar, kolyeler bileklikler bilezikler falan.
fazladan da bi çekmecem var o çekmeceyi takı çekmecesine çevireyim diyorum ama nasıl bölmelere ayırabilirim?
fikri olan var mı,
kız kardeşim kaşıklık gibi bişey almamı tavsiye etti.