- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bakayım ben buna da bi uff yaa zor iş valla. sağda solda atılıp gidiyolarEki Görüntüle 1566607 bak canım ben de bundan var,ön tarafa küpe ,bileklik,yüzük ne varsa koyabiliyorsun bölme bölme,arkasındada cırt cırtlı yeri var,orayada kolyelerini ve istersen bilekliklerini asabilirsin.ben istanbuldan 5 tl ye aldım ama hani meşhur bir satış sitesi var ya internette,oradada satılıyor,kargo dahil taş çatlasın 15 tl gelir sana,bir bak istersen.
Senin yine duzenli benim bir sepetim var hasırdan hepsi onun icinde karman corman bir haldedir. Ya benim gibiler ne yapsinbakayım ben buna da bi uff yaa zor iş valla. sağda solda atılıp gidiyolar
Ne guzelmis yahu bu boyleeeeEki Görüntüle 1566607 bak canım ben de bundan var,ön tarafa küpe ,bileklik,yüzük ne varsa koyabiliyorsun bölme bölme,arkasındada cırt cırtlı yeri var,orayada kolyelerini ve istersen bilekliklerini asabilirsin.ben istanbuldan 5 tl ye aldım ama hani meşhur bir satış sitesi var ya internette,oradada satılıyor,kargo dahil taş çatlasın 15 tl gelir sana,bir bak istersen.
acele bi işim olunca kolyelerimi ayırıcam derken kalp krizi geçiriyorum aynı durum bende de var işteSenin yine duzenli benim bir sepetim var hasırdan hepsi onun icinde karman corman bir haldedir. Ya benim gibiler ne yapsin
Bir onceki aksamsan hazir et hersehmyini kuzum. Mesela yarina cikacak olsam aksamdan herseyimi utuler takacagim takim varsa masamin uzerine koyar sabah kolay hazirlanir cikarim vallaacele bi işim olunca kolyelerimi ayırıcam derken kalp krizi geçiriyorum aynı durum bende de var işte
yok ay yumurta kapıya dayanmayınca rahat edemiyomBir onceki aksamsan hazir et hersehmyini kuzum. Mesela yarina cikacak olsam aksamdan herseyimi utuler takacagim takim varsa masamin uzerine koyar sabah kolay hazirlanir cikarim valla
Ama boyle bir sey yaparsanda bulman zorlasir ki yukaridan asagiya baka baka bulursun artik kolyeyiyok ay yumurta kapıya dayanmayınca rahat edemiyom
Ama boyle bir sey yaparsanda bulman zorlasir ki yukaridan asagiya baka baka bulursun artik kolyeyibulamayinca da
Dayanamiycam koparcammmm dersin
bende son dakka hazırlanr .. herkesı strese sokarım cevremdekıacele bi işim olunca kolyelerimi ayırıcam derken kalp krizi geçiriyorum aynı durum bende de var işte
amaan olur gider yaa boşverbende son dakka hazırlanr .. herkesı strese sokarım cevremdekıbıde agır kanlıyımdır kı sorma
ayne oldugu kadar beklesınler bızı ıslerı neeamaan olur gider yaa boşver
Bende iyiyim fistigi oturuyorum oyle muzik dinleyip kk ya bakiyorunmm :)
Valla ben cok aceleci ve telasliyim herseyi onceden planlayip ona gore hareket ediyorum eger istedigim olmauinca da cok sinirleniyorum yaaabende son dakka hazırlanr .. herkesı strese sokarım cevremdekıbıde agır kanlıyımdır kı sorma
annemde acelecıdır .. ben tam tersı o relax sıkıntı yokValla ben cok aceleci ve telasliyim herseyi onceden planlayip ona gore hareket ediyorum eger istedigim olmauinca da cok sinirleniyorum yaaa
Ama hemen hazirlanabiiyorsun hic sikinti yok ama ben hemen hazirlanamiyorunannemde acelecıdır .. ben tam tersı o relax sıkıntı yokıs yerınde napacam boyle bılmıyorum.. stajımda alısmıslardı boyle
sıkıntı orda yaAma hemen hazirlanabiiyorsun hic sikinti yok ama ben hemen hazirlanamiyorun
Ama sen guzel giyiniyorsun :) acele olupta rukus olanlarda cok mesela ben gibisıkıntı orda yane gıycegıme bıle son dakka karar verıyorum gec kalmam