En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

:nazar: Maşallah ne güzel...ama yetenek çok olunca kafa karışıklığı yapıyor işte seçerken zorlanıyor insan.,anam ne çok ortak hobimiz varmış bende ortaokulda hentbol takımının kalecisiydim..hey gidi günler ..
Ciddi misin yaaaa :KK70: vallahi konustukca ne kadar cok ortak yonumiz varmis hakikaten..

Ben cok yer gezdim hentbolla. Kucukluhumden beri. Dogusu batisi guneyii

Harika yerlerdi valla. Orta oyun kurucu oynuyordum tum zor is bendeydi o takima capraz oyunlarini 3 lu capraz oyunlari falan yaptirmak cok zordu yaaa :KK70:

Sende bir kaleci olarak 7 metre atislarindan korkar miydin :KK70:

Bende bir matematikciyle tartismistim . 0 in dogal sayilar kumesinde yazilmasi ile ilgiliydi :KK70:

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Kiz geoemetri bulmaca gibidir zor olan hic bir sey yok.
Ya sen ''Matematiksel'' yazmışsın ben bu kelimeyi okurken bile sinirlendim. Matematiğe hiç aklım beynim basmıyor :KK43: Hatta bu sene sınavlar testli olacakmış ve sınavlarda ''Geometri Bilinci'' de yer alacakmış.
Ne güzel karşımıza koyulanı çizip veriyorduk. Şimdi korktuğum şey başıma geldi ''Testli'' :KK70:

bakın şöyle biçimsiz bişey oldu evlat olsa sevilmez
11650704_10153422707824793_257099636_n.jpg
11668158_10153422708194793_295203130_n.jpg

Ciddi misin yaaaa :KK70: vallahi konustukca ne kadar cok ortak yonumiz varmis hakikaten..

Ben cok yer gezdim hentbolla. Kucukluhumden beri. Dogusu batisi guneyii

Harika yerlerdi valla. Orta oyun kurucu oynuyordum tum zor is bendeydi o takima capraz oyunlarini 3 lu capraz oyunlari falan yaptirmak cok zordu yaaa :KK70:

Sende bir kaleci olarak 7 metre atislarindan korkar miydin :KK70:
Ortaokul olunca hepimiz küçüktük öyle aman aman maçlarımız olmuyordu küçük Şehirde...okullar arası olurdu...1 yıl devam edip bıraktım liseye geçince..antremanlar ne güzel olurdu koş Allah koş..topu atar koç hadi yakala depar atardık tombiştim bide...yaaa özledim çok yıl geçti.. :KK43:

Ya sen ''Matematiksel'' yazmışsın ben bu kelimeyi okurken bile sinirlendim. Matematiğe hiç aklım beynim basmıyor :KK43: Hatta bu sene sınavlar testli olacakmış ve sınavlarda ''Geometri Bilinci'' de yer alacakmış.
Ne güzel karşımıza koyulanı çizip veriyorduk. Şimdi korktuğum şey başıma geldi ''Testli'' :KK70:
Sevmemissin dersi sevsen oyle zevkli gelir ki kuzumm

Ortaokul olunca hepimiz küçüktük öyle aman aman maçlarımız olmuyordu küçük Şehirde...okullar arası olurdu...1 yıl devam edip bıraktım liseye geçince..antremanlar ne güzel olurdu koş Allah koş..topu atar koç hadi yakala depar atardık tombiştim bide...yaaa özledim çok yıl geçti.. :KK43:
Ben ilkokul 3. Sinifta basladim. Hocamiz milli kocluk yapmis biriydi. Cok emegi vardi bizdem cok kisiyi milli sporcu olmasi icin tum emeklerini bizlerden esirgemedim hem okudilar hem para kazandilar..

Ay sorma tabanlarim yanardi kos kos..

Biz okulun agirlik odasi vardi orda ip atlar bisiklet biner dambillarla harkeet bacak kasi falan calisirdik yaaa en sevmedigim idman turu agirlikli olandi. Kolumu bacagimi sakayliycam diye korkuyordum

Ben ilkokul 3. Sinifta basladim. Hocamiz milli kocluk yapmis biriydi. Cok emegi vardi bizdem cok kisiyi milli sporcu olmasi icin tum emeklerini bizlerden esirgemedim hem okudilar hem para kazandilar..

Ay sorma tabanlarim yanardi kos kos..

Biz okulun agirlik odasi vardi orda ip atlar bisiklet biner dambillarla harkeet bacak kasi falan calisirdik yaaa en sevmedigim idman turu agirlikli olandi. Kolumu bacagimi sakayliycam diye korkuyordum
Ben bizim koçu burdaki bir avm de organik sabun satarken gördüm tipik emekli olmuş ..nerde o eski koç dedim,zaman çok acımasız..

Ciddi misin ? Umarım sınavdada zor bir şey sormazlar. İçim içimi yiyor.
Kütüphaneye gidip ne var ne yok geometri kitaplarından az çok bilgilenmek lazım :)
Bence oyle cunku bende hic sevmiyordum bastam sonra sevmeye baslafim basardigini gordukce daha cok seviyor insan yaparsin yahu

[QUOTEkuzum ay="Margarikotin, post: 41544283, member: 364684"]Ama bundan once bir tane daha kiz vardi ya avatarinda o daha cok benziyordu[/QUOTE]
Sagol kuzum ay mutlu oldum

kızlar merhaba yaa size bişiy danışacağım

şimdi benim baya bi incik boncuk takım var bi takı askılığı almıştı kardeşim kitaplığımda duruyordı ama artık ona sığmıyorlar, kolyeler bileklikler bilezikler falan.

fazladan da bi çekmecem var o çekmeceyi takı çekmecesine çevireyim diyorum ama nasıl bölmelere ayırabilirim?
fikri olan var mı,

kız kardeşim kaşıklık gibi bişey almamı tavsiye etti.
little_black_dress_jewelry_holder_elbise_seklinde_taki_organizeri-22289_468_433.jpg
bak canım ben de bundan var,ön tarafa küpe ,bileklik,yüzük ne varsa koyabiliyorsun bölme bölme,arkasındada cırt cırtlı yeri var,orayada kolyelerini ve istersen bilekliklerini asabilirsin.ben istanbuldan 5 tl ye aldım ama hani meşhur bir satış sitesi var ya internette,oradada satılıyor,kargo dahil taş çatlasın 15 tl gelir sana,bir bak istersen.

X