En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Kiz niye dudak yarismsi olursa yarismayacaksin :) yaris yahuuuuuuu

Varya bana pembe tonlardan baska ruj rengi gitmiyor. Hele kirmizi.. o kadar kotu duruyor ki bende..
dudak yarışmasında emek yok kimin dudağı dolgunsa o kazanacak ben emek harcanan yarışmalardan yanayım
hani dense ki tonlu, obreli falan daha güzel sonuçlar çıkar yoksa sür ruju çekil, zaten dudaklarım ince ben yokum o yarışmada :)

kızlar merhaba yaa size bişiy danışacağım

şimdi benim baya bi incik boncuk takım var bi takı askılığı almıştı kardeşim kitaplığımda duruyordı ama artık ona sığmıyorlar, kolyeler bileklikler bilezikler falan.

fazladan da bi çekmecem var o çekmeceyi takı çekmecesine çevireyim diyorum ama nasıl bölmelere ayırabilirim?
fikri olan var mı,

kız kardeşim kaşıklık gibi bişey almamı tavsiye etti.

şifalar diliyorum canımm .

1 numara, eteğini çok beğendim. Çok severim böyle etekleri, ama göbeğini açmanı sevmedim nedense Beyaz bluz güzel. Başarılar
2 numara, renk tonların o kadar güzel ve uyumlu ki gözlerimi alamadım. Başarılı bi kombin
3 numara, gömleğin çok güzel. Tam bohem bi havası var. Ama ben altına ispanyol paça buz mavisi yırtık bi kot giyseydin hayran kalırdım. Saç bandı da güzel fikir. Başarılar
4 numara OYUM sana şeker Bayıldım, ne desem ki. Bembeyaz bi kombin. Hippi de bi havan var, çok yakışmış.
5 numara, seni de çok beğendim, özellikle o delikli hırkan muhteşem, başarılar
6 numara, elbisen çok güzel, cıvıl cıvıl renkleri var hoşuma gitti, ama bilekten bağlamalı sandaletini bu elbisenin altına yakıştıramadım. Başarılar dilerim
7 numara, o turuncu pantolonuna bayıldım, bluzun da güzel fakat proporsiyon mu derler işte o olmamış. Bluzun pantolonunun başlangıç yerinde olsaydı bacak boyun uzun görünürdü. Ama genel olarak güzel, başarılar canım
8 numara, kombin güzel, bluzundan aşağı inen püskülleri daha uzun ve kalın hayal ettim sanki böyle olsaydı daha güzel olurdu, başarılar
9 numara elbisen çok güzel, üstündeki sanırım hırka. o hırka olmasaydı botlarınla elbisen gözüme daha güzel gelebilirdi. Ama şimdi boğmuş sanki biraz Başarılar
10 numara, ayakkabı ve çanta uyumunu sevdim, başarılar
11 numara, sen benim ikinci favorimsin Kombin çok güzel bayıldım, hiç söyleyecek bişey bulamıyorum, başarılar
12 numara üstündekine bayıldım, rengi de çok güzel. Ama üstünde biraz uzun kalmış sanki, dizinden biraz daha yukarıda olsaydı keşke. Genel olarak renk uyumu çok hoş, başarılar dilerim.
13 numara kız senin kombinin de çok güzel, tam bu tarzın kombini. Ama ayakkabıların yerine şöyle rahat bi sandaleti tercih ederdim Başarılar canım
14 numara, genel olarak güzel bi kombin, uyuma diyecek söz yok Başarılar dilerim
15 numara, seni en hanım hanımcık kombin seçerdim ben Üstündekiler çok güzel, vücuduna da yakışmış, başarılarr
16 numara, fiziğin harika, zevkine de hayran kaldım, üstündekilerin hepsi çok zevkli. Başarılar dilerim
17 numara, kombinin çok güzel, o küçük çanta yerine büyük bi çanta kullansaydın bu salaşlığına daha çok yakışırdı. Beğendiğim kombinler arasındasın. Başarılar

Kendimce yorum yapmaya çalıştım arkadaşlar, kırılmak yok tamam mı Herkesi tebrik ediyorum, her kombinde ayrı bi emek var sonuçta. Başarılar hepinize tekrardan

Ben olsam ayni b oyutlarda taki kutusu alirim. Onlari cekmecenin icine alttan yapistiririm. Ayni renklerde veya rengarenk bolmeler yaparim yani. Kutu kare yada diktortgen oldugu icin ayni boyutta alman lazim olur herhalde bilemedimmm

Kaşıklık değilde bal peteği şeklindeki düzenleyiciler var ,kravat yada Çorap için olanlar..Takı için o daha uygun olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…