1 numara, eteğini çok beğendim. Çok severim böyle etekleri, ama göbeğini açmanı sevmedim nedense
Beyaz bluz güzel. Başarılar
2 numara, renk tonların o kadar güzel ve uyumlu ki gözlerimi alamadım. Başarılı bi kombin
3 numara, gömleğin çok güzel. Tam bohem bi havası var. Ama ben altına ispanyol paça buz mavisi yırtık bi kot giyseydin hayran kalırdım. Saç bandı da güzel fikir. Başarılar
4 numara OYUM sana şeker
Bayıldım, ne desem ki. Bembeyaz bi kombin. Hippi de bi havan var, çok yakışmış.
5 numara, seni de çok beğendim, özellikle o delikli hırkan muhteşem, başarılar
6 numara, elbisen çok güzel, cıvıl cıvıl renkleri var hoşuma gitti, ama bilekten bağlamalı sandaletini bu elbisenin altına yakıştıramadım. Başarılar dilerim
7 numara, o turuncu pantolonuna bayıldım, bluzun da güzel fakat proporsiyon mu derler işte o olmamış. Bluzun pantolonunun başlangıç yerinde olsaydı bacak boyun uzun görünürdü. Ama genel olarak güzel, başarılar canım
8 numara, kombin güzel, bluzundan aşağı inen püskülleri daha uzun ve kalın hayal ettim sanki böyle olsaydı daha güzel olurdu, başarılar
9 numara elbisen çok güzel, üstündeki sanırım hırka. o hırka olmasaydı botlarınla elbisen gözüme daha güzel gelebilirdi. Ama şimdi boğmuş sanki biraz
Başarılar
10 numara, ayakkabı ve çanta uyumunu sevdim, başarılar
11 numara, sen benim ikinci favorimsin
Kombin çok güzel bayıldım, hiç söyleyecek bişey bulamıyorum, başarılar
12 numara üstündekine bayıldım, rengi de çok güzel. Ama üstünde biraz uzun kalmış sanki, dizinden biraz daha yukarıda olsaydı keşke. Genel olarak renk uyumu çok hoş, başarılar dilerim.
13 numara kız senin kombinin de çok güzel, tam bu tarzın kombini. Ama ayakkabıların yerine şöyle rahat bi sandaleti tercih ederdim
Başarılar canım
14 numara, genel olarak güzel bi kombin, uyuma diyecek söz yok
Başarılar dilerim
15 numara, seni en hanım hanımcık kombin seçerdim ben
Üstündekiler çok güzel, vücuduna da yakışmış, başarılarr
16 numara, fiziğin harika, zevkine de hayran kaldım, üstündekilerin hepsi çok zevkli. Başarılar dilerim
17 numara, kombinin çok güzel, o küçük çanta yerine büyük bi çanta kullansaydın bu salaşlığına daha çok yakışırdı. Beğendiğim kombinler arasındasın. Başarılar
Kendimce yorum yapmaya çalıştım arkadaşlar, kırılmak yok tamam mı
Herkesi tebrik ediyorum, her kombinde ayrı bi emek var sonuçta. Başarılar hepinize tekrardan