En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

iyiyim canım işteyimm akşama misafirim var iki arkadaşım gelecek iftara cumartesi de adamımın doğum günü yemekler yapacağım 3 arkadaşını çağırdım pasta yapacağım ve ramazan sofralarına yarışmaya katılacağımm..(mevla nasip ederse tabi)
Oooooo aksama ziyafet var desene,geceye dogru mu acarain konuyu yoksa yarin mi :)

Kpss mi ? Allah korusun canıma susamadım ona girecek akıl nerdeeeee :KK70:
Okulu bıraktım canım tekrar hazırlanıyorum yetenek sınavaları Moda Tasarım ve İç mimarlık birazda heykel ve görsel sanatlar arasında gidip geliyorum :)
Al iste benim kafadan biri daha.

Ben de iki okulu biraktim :KK70: bu sene sinava girecegim bu yuzden :KK70:

Cok uzun omrum varmis gibi hayati cok rahat yasiyorum sanki :KK70:

iyi askm ya oyle uzanıyorum sen nasılsın napıyosun hastanız nasıl oldu

yorumla yorumla :)
Dun iste kalp ritimlerini takip ettikleri seylerden taktilar . Bugun cikartmaya gidildi. Tum sonuclari teslim etcez iste canim. Beyin damarlarda tikaniklik var.
Kan sulandiricilar gobekten igneler falan derken ilaclari bitirdik simdi genel kontrole gidiyoruz iste tatlimm. Sagolasin sordugun icin :)

Dun iste kalp ritimlerini takip ettikleri seylerden taktilar . Bugun cikartmaya gidildi. Tum sonuclari teslim etcez iste canim. Beyin damarlarda tikaniklik var.
Kan sulandiricilar gobekten igneler falan derken ilaclari bitirdik simdi genel kontrole gidiyoruz iste tatlimm. Sagolasin sordugun icin :)
cok gecmıs olsun canım allah şifa versin..

X