- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
olsun olsun.. valla hatunlar iddialı , yaşam dolu..Merak öldürecek bizi zaten açıklanınca tahmşn ettiklerimiz olacak tabi..
olsun olsun.. valla hatunlar iddialı , yaşam dolu..
bak bize anca o güzelmıs bu hosmuş deyip oylama yapıyoruz
heh..Daha önce 2 kere katıldım bende,güzel oluyor aslında giyinip hazırlanma resim çekme filan süperdi.
heh..
ben eziğim yani , anladım peki oldu o zmaan iyi günleeer
şu forum ; en çirkin kk hatunu yarışması yapsın söz katılmassam neyimAşk olsun yani olurmu öyle hiç,tehdit ettiler de öyle katıldım bende
şu forum ; en çirkin kk hatunu yarışması yapsın söz katılmassam neyim
ee benim de isteyen dohtorlarım , mühendislerim oldu tabe.. bak görürüz o zaman ne kadar çirkinimNe çirkinliği olmadı şimdi,tüm kadınlarımız güzeldir burada
ee benim de istene dohtorlarım , mühendislerim oldu tabe.. bak görürüz o zaman ne kadar çirkinim
Gunaydin hanim ablacimGünaydınlar gençler
Kimleri mirah ettin :))4-5 hatun arasında kaldım..
o beşinin nickini istiyorummmm
cokmu meraklıyız ne
Noldu beaa niye trip atiyonnn :)
Nasilsin ablacimGünaydın dionecim
oylar fırlamışş fırlamışda fırlamışş..eeee..????Noldu beaa niye trip atiyonnn :)
Sinavim yaklastikca uyku tutmuyo gerginim bennde :))İyiyim sağol sen nasılsın
Seni tanidim kakusum ben .. bu aradaa..nasilsinnoylar fırlamışş fırlamışda fırlamışş..eeee..????
Sinavim yaklastikca uyku tutmuyo gerginim bennde :))
Seni tanidim kakusum ben .. bu aradaa..nasilsinn
iyiyim canım işteyimm akşama misafirim var iki arkadaşım gelecek iftara cumartesi de adamımın doğum günü yemekler yapacağım 3 arkadaşını çağırdım pasta yapacağım ve ramazan sofralarına yarışmaya katılacağımm..(mevla nasip ederse tabi)Seni tanidim kakusum ben .. bu aradaa..nasilsinn